Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvete top gelmiyor. 4 4 2 oynadık son 15 dakika forvete top atamadık yahu ne anlatıyorsunuz kanat yok bizde kanat.

Tamam top gelmiyor kesinlikle haklısın da Falcao kıçını kaldıramıyor ki topun geleceği varsa da rakipte bitiyor zaten sonu.

Fatih Terim: "Özellikle satma konusunda becerili olamadığımız açık. Bunu söylediğimde bazıları alınıyor."

Güzel demiş @mustafa cengiz ve Apo

bu yönetim transfer yapmasın bu saatten sonra. Bide bunların aldıkları çöpleri göndermekle uğraşmayalım ilerki yıllarda

Marcao giderse sasirmam. Avrupada oynayip piyasa degerini yükseltme sansida kalmadi.

Terim lig için bu kadro yeterli demiş. Yönetime sallamaya gerek yok, terim başarısızlıkta ağlamayacak o zaman

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90+’da defansta kısa pas yapıp bi’ tur kanser oldugumuz yetmiyor gibi Ömer Bayram gelsin taçı geriye atsın. Yetmedi mi? Feghouli şahsına kiraladığı çizgide çakılı beklesin top ezsin. Ulan bu da mı kafi gelmedi!? Maç boyu Belhanda’yi izleyebilirsiniz. Ekstra isteyen Babel ve Linnes’e de göz atabilir. Saha dışı kanser olmak isteyen varsa yönetime göz gezdirsin.

2020 Galatasaray..

ewt en azından belhambler gidiyor

Geldikleri günden beri öyle ağır bir eleştirim olmamıştır ama yönetim beni bile bezdirdi. Bakın böyle yöneticiliği buradaki herkes yapar. Galibiyetlerde çık konuş, şov yap. Mağlubiyetlerde hocanın arkasına saklan. Ne güzel iş. Yahu niteliği geçtik nicelik olarak yetersiz kadro. Bir de Avrupa'ya gitsek ne rezillikler yaşanacaktı kim bilir.

SON DAKİKA

Fatih Terim: "Gitmek isteyen varsa gider. Biz Galatasaray takımıyız. Belhanda gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Herhalde bir bildiği vardır. Zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor. Yok Arap ülkelerine gidiyor, yok Nice'e gidiyor."

Aga bu ne ya

Alay mı ediyorsun hocam bizle.

Fatih Terim : Belhanda gitmek istiyorsa gidebilir, sürekli teklif var gidecek kalacak vs zaten 3 gün kaldı belli olur dedi.
Yönetim uğraştı transfer olmadı yapamadık , kiralık olucaksa olmasın ocağa kadar idare ederiz zaten dedi. Gs tv

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tapatalk_1601566537424.webp

SON DAKİKA

Fatih Terim: "Gitmek isteyen varsa gider. Biz Galatasaray takımıyız. Belhanda gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Herhalde bir bildiği vardır. Zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor. Yok Arap ülkelerine gidiyor, yok Nice'e gidiyor."

Aga bu ne ya

Alay mı ediyorsun hocam bizle.
Hocam 9’a gitseydi ya?

Fatih Terim: Belhanda eğer gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Belhanda'nın bildiği bir şey vardır, zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor, geldi, geliyor, yok Arabistan'a gidiyor, yok Nice'e gidiyor. Zaten 2-3 günümüz var, belli olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İleride üç tane koşan mücadele eden dribblingi olan oyuncu olsaydı kazanırdık.Bu kadar yavaş adamla neyin peşindeyiz birisi lütfen açıklasın.

Hoca da istifa etsin. Bu takımın eksiklerini görmüyor, bilmiyor demek. Bırak git

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence de yok öyle yağma
Terim'in elinde güllük gülistanlık kadro var zaten değil mi haklısınız siz de

Geçen sene güllük gülistanlık kadro kuruldu ve Terim’e teslim edildi

Peki sayın Terim ne yaptı bu kadroyu

Haydi onu da geçtim şampiyon olduğumuz son 2 seneyi hatırlayın

oynanan oyun hangimizi tatmin etti burada

Şimdi de aynı oyun anlayışı devam ediyor

Ve herşeyi çok bilen GS taraftarı da

böyle gündemler oluşturarak esas gerçekleri saptırıyor

Evet yönetim suçlu kesinlikle gitmesi gerekiyor hemfikirim

Ama Terim’de en az yönetim kadar suçludur

O yüzden doğru cümle

Yönetim ve Terim istifa olmalıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt