Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meesi olsa bu emekli falcaodan bir sey olmaz gibi
düşüncene saygı duyarım renktaşda ben öyle düşünmüyorum neden taylan mesela iyi niyetli ama dikine oynayamıyor pek fazla devamlı marcao veya liyundamaya dönüyor baskı yiyince , top babele veya feghouliye geliyor 3. bölgeye gelene kadar rakip savunma yerleşiyor koca maçta kaç kere pozisyona soktuk bide fener ve rangers aynı taktikle oynadılar resmen 10 kişi gerideydi tempolu oyunda falcao cok iş yapar . ama 5 milyonluk bi verimi yok zaten yaşlı oyuncu gelmesin artık mümkünse

niye yhaw, Arda ve omarı yönetim mi getirmiş. oğulcanı falan apo mu tutup getirdi

Saydığın adamların hepsi Omar hariç zaten yedek kalacak.Hoca neden kanat istiyor ? Ardadan da feghouliden de çok menmun olsa istemezdi herhalde.Geçin abi adam liste vermiş bir halt yapamamışlar.Önce yapsınlar sonra konusuruz.Bak Fenere, erol daha a demeden dizdiler önune adamları.Erol yav elin tecrubesiz herifi.Daha da alacaklar ha.

Yalan Yanlis seylere inanmayin bizzat Fatih hoca Kendi dedi gelen oyuncular tahtaya yazdigim oyunculardi diye

Sadece eksikler var iste orta saha transferi kanat transferi gibi

Bugun elenmemizin sebebi Gecen sezon ligin ilk yarisinda uretkenligi sifir olan düzene tekrar döndük (babel,Falcao,Feghouli ve belhanda)

Orta saha transferini de gectim arda’nin eksikliginde babel veya feghouli’nin yerine hizli bir kanat oyuncumuz olsaydi tur atlamistik

Saydığın adamların hepsi Omar hariç zaten yedek kalacak.Hoca neden kanat istiyor ? Ardadan da feghouliden de çok menmun olsa istemezdi herhalde.Geçin abi adam liste vermiş bir halt yapamamışlar.Önce yapsınlar sonra konusuruz.Bak Fenere, erol daha a demeden dizdiler önune adamları.Erol yav elin tecrubesiz herifi.Daha da alacaklar ha.
Örnek verdiğin kulüp harıl harıl oyuncu satıyor, elinde para edecek topçu var.+ usulsüz yollara da başvuruyor adamlar. sende kim var?

parayı yatırdığın diagne kafa topuna çıkamıyor.
satın dediğin belhanda maç içinde kayboluyor.
feghouli götünü çekemiyor.
falcao bitik.

Sadece Marc + boss var satabileceğin.

kim satılacak bu takımda? FM mi oynuyoruz ki bu çöplere getirip para versinler

Yalan Yanlis seylere inanmayin bizzat Fatih hoca Kendi dedi gelen oyuncular tahtaya yazdigim oyunculardi diye

Sadece eksikler var iste orta saha transferi kanat transferi gibi

Bugun elenmemizin sebebi Gecen sezon ligin ilk yarisinda uretkenligi sifir olan düzene tekrar döndük (babel,Falcao,Feghouli ve belhanda)

Orta saha transferini de gectim arda’nin eksikliginde babel veya feghouli’nin yerine hizli bir kanat oyuncumuz olsaydi tur atlamistik

Muslera olsa 2. Golüde yemezdi , yapcak bişey yok artık lige bakıcagız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Örnek verdiğin kulüp harıl harıl oyuncu satıyor, elinde para edecek topçu var.+ usulsüz yollara da başvuruyor adamlar. sende kim var?

parayı yatırdığın diagne kafa topuna çıkamıyor.
satın dediğin belhanda maç içinde kayboluyor.
feghouli götünü çekemiyor.
falcao bitik.

Sadece Marc + boss var satabileceğin.

kim satılacak bu takımda? FM mi oynuyoruz ki bu çöplere getirip para versinler

Bunlara eyvallah da o zaman yönetim ne işe yarıyor ? Yani elimiz zor diye hiçbir hamle yapmamaları nasıl açıklanır ? Fener bu maaşlarına rağmen bile feghouli ve belhandadan para kazanırdı.İşte yönetmek budur.

şimdi transfer yapcek miyiz.
Hayri Cund

Transfer işini beşiktaş a oyuncu kaptırdığımız an kapatmamız lazımdı. Her ne kadar kendisini beğenmesem de Sonuç olarak Hoca nin listesinde üst sırada olan ve istediği Mensahı alamadı bu yönetim batık bjk ye kaptırdı. Bundan ötesi yok zaten..

Okan

Omar Luyindama Marcao Saracchi

Etebo Taylan

Belhanda

Emre Diagne Arda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt