Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca zihnen bitmiştir. Kiralik oyuncu istemiyorum diyor, iyi ki bu kiraladığımız topçuların bonservisini almadık, kulüp daha çok batardı. Ffp var bedava topcu beğenmiyor, kiralık beğenmiyor. Satacak oyuncu desen marcao dışında kimse aldığından fazlasini etmez. Bu yıllık ücretler ile kimse ayrılmaz bu takımdan. Bu sene iyi gitmese yıllarca kendimize gelemeyiz. Hocanın inadi bırakıp 1 orta saha ok demesi lazım.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca keremi oynatsa ona da sövülecek , oğulcanı , ali yavuzu oynatsa da.
Geçin bu işleri .
Baya güzel boş yapılmış.
Hoca eleştirilir ama bunun için değil.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu gencleri isteme sebebim, kötude olsalar en azindan kosar mucadele ederler. Feg babel gibi ruhsuz dolasmazlar sahada.

Haklisin gencler oynasa onlarada sövecek taraftar mevcut malesef. Iste asil bu taraftarlari acayip tokatlayasim geliyor. Hem genc derler hemde ilk söven onlar olur.

Diyecegim o ki bu yönetim anlayisiyla, bu hoca inadiyla bu taraftar zihniyetiyle bizden bisey olmaz malesef. Anca anamizin liginde bir birimizi yeriz..

Günaydin Aslanlar
Iyi uyuduk mu ? Rüyam'da bir Dana kaçtı... hayırlısı
EjRVf_dWAAEm8am.webp

Resmen geçen sezon başında ne yasiyorsak kopyasi. Hatta geçen senenin maç konularina bakalim, çoğu kisi feghouli babel beraber oynamaz yazmıştır. İyice fenerlestik. Onlar da hep transfer yapar yine hasan ali dirar falan oynardı. Hiç kimse gelmese bile şu kadronun temizlenmesi gerekiyor.

baslicam artik cilegine yildizina, genc getirin taninmamis adamlar getirin vallahi billahi daha heycan yaratiyor bu ne ya avrupa bile bu kafada biz neyin kafasini yasiyoruz ya, öde 500bin 1milyon ver eline 200bin euro yap sözlesmeni bitti gitti ne salak yönetilme bu ya. uefa bize bosa ceza vermiyor iyiyikde veriyor, bu salaklar akillanmicak diger türlü. falcaoya sen 7 ver pasam gol atacak yok ya???

Fatih terimi bir konuda eleştiririm terimde gençleri oynatıcak cesaret yok ligin diğer yarısına şu kadro ile çıkarım ben olsam 3-4-3

Muslera
I.kaan Luyindama Marcao
Omar Etebo 6 Numara Emre Sarrachi
Ali Diagne

Şimdi bazılarının hoşuna gitmeyecek , hocayı savunuyor filan diyecek ama.
Hocayı kiralık istemiyorum diyenlerin kafasını anlamıyorum.

Seri Kiralık : 1.5 m Maaş:2.8 m
Lemina: Kiralık 1 m Maaş:2 m
Andone: Kiralık : 700 k Maaş: 2.5m

Daha bunun Nzonzi , saracchi , etebo , onyekuru'su var.

İki senede kiralık oyuncuların total maliyeti yaklaşık 15 m vardır bize. Ki bu rakam pozitif olarak baktığında.
Seneye ne kalacak elinde koca bir hiç . Mal gibi sol bek arayacağız.

Kirallık geleceğine , taylanla oynayalım daha iyi , bu ligden gelecek para da belli , şampiyonlar ligine gitmek de hayal.

Transfer isteniyorsa 1-2 sene hedefleri küçük tutup genç oyuncuları sahaya sürmek gerek. Sonrasında da satış yapmak lazım. Takımın çıkış yolu budur. Bu sadece bizim için geçerli değil, Türkiye'de ki her takımın bunu yapması gerekiyor. Artık bol keseden atılan zamanlar geçti gitti.

Daha 50 günümüz var acele etmiyoruz. Gelenler olacak, gidenler olacak. Galatasaray'da transfer bitmez. Satmadan alamıyoruz ama satamıyoruz da. Oyuncuların kendi kendilerine satılmalarını bekliyoruz. 38 tane transfer yaptık zaten neyinize yetmiyor? Kısmetse, hayırlısıyla, Allah nasip ederse, dularınızı eksik etmeyin inşallah transfer yapacağız.

B.k gibi bir güne uyandık yine. Allah belanızı versin.

Bakın paslar bütün maç şu şekil geçti.

Kaleci. Sol stoper. Sağ stoper. Sağ bek. Sağ açık. Sağ bek. Sağ stoper. Sol stoper. Sol bek. Sol açık. Sol bek. Sol stoper. Ön libero. Sağ stoper. Sağ bek. Sağ açık. Ön libero. Sol stoper. Sol bek. Sol açık. Sol bek. Sol stoper. Sağ stoper. Kaleci. Sağ bek. Sağ açık. Sağ bek.

İçim şişti içim. Bok gibi futbol.
Etebo bile azcık top alıp dağıttı girince ki o da kötüydi yani.

baslicam artik cilegine yildizina, genc getirin taninmamis adamlar getirin vallahi billahi daha heycan yaratiyor bu ne ya avrupa bile bu kafada biz neyin kafasini yasiyoruz ya, öde 500bin 1milyon ver eline 200bin euro yap sözlesmeni bitti gitti ne salak yönetilme bu ya. uefa bize bosa ceza vermiyor iyiyikde veriyor, bu salaklar akillanmicak diger türlü. falcaoya sen 7 ver pasam gol atacak yok ya???
Verilen cezadan bile ders almıyoruz gidip kiralıklarla dolduruyoruz takımı kime ne faydası varsa

GM 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşin asıl trajik kısmı hoca feguli ve babelden memnun bence anca muhabirin biri sorarsa belki uyanır.

Şimdi bazılarının hoşuna gitmeyecek , hocayı savunuyor filan diyecek ama.
Hocayı kiralık istemiyorum diyenlerin kafasını anlamıyorum.

Seri Kiralık : 1.5 m Maaş:2.8 m
Lemina: Kiralık 1 m Maaş:2 m
Andone: Kiralık : 700 k Maaş: 2.5m

Daha bunun Nzonzi , saracchi , etebo , onyekuru'su var.

İki senede kiralık oyuncuların total maliyeti yaklaşık 15 m vardır bize. Ki bu rakam pozitif olarak baktığında.
Seneye ne kalacak elinde koca bir hiç . Mal gibi sol bek arayacağız.

Kirallık geleceğine , taylanla oynayalım daha iyi , bu ligden gelecek para da belli , şampiyonlar ligine gitmek de hayal.

Bu konuda haklısın ama nasıl bi durumda olduğumuz belli satmadan alamıyoruz. Hoca da satmamıza pek yardımcı olmuyor. Arda çıkıyor Babel giriyor. Babel çıkıyor arda giriyor. Feg çıkıyor jimmy giriyor. Belhanda oyundan bile çıkmıyor. Bunlardan hangisini hangi takım niye alsın yav. Hoca da oynatsın gençleri parlatsın da satalım. Oğulcan’dan ve sekidikadan ben de pek bir şey beklemiyorum ama bu feg kadar zarar veremezler, adam akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkmış gibi takılıyor. Ali Yavuz, Babel kadar top oynamıyorsa lisansını yırtalım gitsin. 10 maçtır her girdiğinde aynı şeyleri yapıyor yani bir bok yapmıyor ama hala ilk ve tek tercih olarak o giriyor. Yönetim kadar hoca da suçlu bence

rio ave 30 milyon euroluk takim, adamlar full genc, milani geri zekali hirvat sikeci (yaptigi penalti) yüzünden gecemediler, harmanlamislar brezilyalisi portekizlisi ispanyalisi, adamlar diyormu agliyormu bizim bernardomuz yok, quaresmamiz yok, aramiyorlar, kendileri cikarmaya calisiyor, ve bu takim portekizin 5. büyük takimi, tinercilere nasil koyduklari ortada, biz bunlar kadar olamiyorsak, vurun kiliti.

dün maçtan sonra sinirden telefonu kapatıp uyudum, şimdi okudum FT in dediklerini.
o geçen yıl toplamda 1 şut çeken belhanda gitmek istediği için mi böyle oynuyormuş?
sana o formayı giydirenin de gitmek istiyorum demene rağmen oynatanın da ta alnına yaprak yağıştırayım... sabah sabah asabımızı bozmasanız olmazdı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt