Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bazılarının hoşuna gitmeyecek , hocayı savunuyor filan diyecek ama.
Hocayı kiralık istemiyorum diyenlerin kafasını anlamıyorum.

Seri Kiralık : 1.5 m Maaş:2.8 m
Lemina: Kiralık 1 m Maaş:2 m
Andone: Kiralık : 700 k Maaş: 2.5m

Daha bunun Nzonzi , saracchi , etebo , onyekuru'su var.

İki senede kiralık oyuncuların total maliyeti yaklaşık 15 m vardır bize. Ki bu rakam pozitif olarak baktığında.
Seneye ne kalacak elinde koca bir hiç . Mal gibi sol bek arayacağız.

Kirallık geleceğine , taylanla oynayalım daha iyi , bu ligden gelecek para da belli , şampiyonlar ligine gitmek de hayal.
FFP var.
Biz de satmıyoruz çünkü oyuncuların yıllıkları aşırı yüksek.

Kiralık tek seçenek oluyor.

Çok şükür seneye FPP bitiyor ve birçok yüksek maaşlı oyuncunun kontratı.

Galatasaray'da transfer harekatı! Moder ve Seri

5f76234066a97cd0e407ff35.webp

Galatasaray orta saha transferinde tekrar gaza bastı. Sarı-Kırmızılılar, kapanışa günler kala uzun süredir gündemde olan iki yıldız için tekrar harekete geçiyor. Seri zorunlu satın almasız kiralık, Moder ise bonservisiyle birlikte isteniyor.

Bütçe hesapları yapılıyor
Belhanda'nın 7 milyon Euro'ya satılması halinde, 1 milyon Euro da elinde bütçesi bulunan Cim Bom, 8 milyon Euro'nun 2 milyonunu Seri'ye, 4-5 milyon Euro'yu da Moder'e ayıracak. Yine gidecek ve gelecek oyuncuların maliyetine göre bütçenin kalan son bölümünün ise kanat transferinde kullanılma planı var.

FFP bitse ne olacak ki transfer yapacak para mı var? Bir sene şampiyon olamadık kapıya kilit vuracağız nerdeyse. Bu sene de olamazsak FFP'nin bitmesinin bir anlamı kalmaz. Beşiktaş gibi oluruz muhtemelen. Gerçi onlar bile transfer yapıyor.

Kanatlardan gitmeye çalışıyor takım gidemiyor ortadan gidecek belhanda diye bir kara delik var top gidince direk rakibe geçiyor dün Hagi bir pas ile yıktı bizi aynı pasi belhanda atabilir miydi ? Bizim topçular kaleye sırtı dönük alıyor bu pozisyon hatası gibi hep aynı falcao feguli belhanda Babel hep sırtı kaleye donuk bu akilalmaz bir hata rakip topu aldığında direk bizim kaleye iniyor .Hoca bahane bulmayacak feguli formsuz o forma sokacak yada oynatmayacak takımda adalet yok sıkıntı büyük

FFP bitse ne olacak ki transfer yapacak para mı var? Bir sene şampiyon olamadık kapıya kilit vuracağız nerdeyse. Bu sene de olamazsak FFP'nin bitmesinin bir anlamı kalmaz. Beşiktaş gibi oluruz muhtemelen. Gerçi onlar bile transfer yapıyor.
Babel, Belhanda, Feghouli (ve Falcao) gidince baya maaş bütçesi açılacak.

FFP var.
Biz de satmıyoruz çünkü oyuncuların yıllıkları aşırı yüksek.

Kiralık tek seçenek oluyor.

Çok şükür seneye FPP bitiyor ve birçok yüksek maaşlı oyuncunun kontratı.
O kadar yuksek maasli oyuncunun sozlesmesi bitmiyor maalesef:

Muslera (zaten uzatmaliyiz o kesin ve en kotu 2 milyon euro alir)
Belhanda
Linnes
Etebo (kiralik)
Emre Akbaba

Bir tek bunlar 1 milyon euronun uzerinde maas aliyor.

Digerleri sunlar:

Saracchi (kiralik)
Omer Bayram
Donk
Arda Turan
Ahmet Calik
Emre Tasdemir
Sener Ozbayrakli

Babel, Feghouli, Falcao'nun sozlesmeleri devam ediyor.

daha öncede söyledım bu yönetim bilerek ve istereyk transfer yapmıyor parayla alakası yok alıp satmaya hic alakası yok tinerciler bizden 10 kat daha batık onlar nasıl alıyor
bunlar hocayla çatışıyor muhtemelen ve bilerek almıyorlar bu dedigimde de maalesef haklı caktım

daha öncede söyledım bu yönetim bilerek ve istereyk transfer yapmıyor parayla alakası yok alıp satmaya hic alakası yok tinerciler bizden 10 kat daha batık onlar nasıl alıyor
bunlar hocayla çatışıyor muhtemelen ve bilerek almıyorlar bu dedigimde de maalesef haklı caktım
Mayıstan sonra kimse isimlerini hatırlamayacak hatta sokakta yüzlerine söver hale gelecekler. Hocaya bir şey olmaz herkes bir anlık öfkelenir daha fazlası olmaz. Bay cengiz ve albayrak düşünsün

Seneye de Tff limiti yüzünden oyuncu alamayız. Avrupa geliri yok. Limit düşer. Bizimkiler de önce satmalıyız diye diye 2-3 milyonluk oyuncuları bile kaptırır. Gelecek sezon ilk maç Feghouli-Falcao-Babel hala bizde olursa şaşırmam.

Mactan sonra yonetime laf etmeyin elinden geleni yaptilar diyen de kendisi, aralari gayet iyi emin ol.

Seneye de Tff limiti yüzünden oyuncu alamayız. Avrupa geliri yok. Limit düşer. Bizimkiler de önce satmalıyız diye diye 2-3 milyonluk oyuncuları bile kaptırır. Gelecek sezon ilk maç Feghouli-Falcao-Babel hala bizde olursa şaşırmam.
Falcao ve feghouli sözleşmeleri bitine kadar bir yere gitmez. Muazzam para kaxanıyorlar

Babel, Belhanda, Feghouli (ve Falcao) gidince baya maaş bütçesi açılacak.

Açılsın iyi güzel de transferi nasıl yapacağız Arif Bey? Yazın başında 4-5 verip Hauge'yi alamadık, 1 milyonluk Kolibali'yi alamadık, 500 bin euro'luk İvanov denen herifin peşinden koşuyorlar onun bile gelip gelmeyeceği meçhul. Saydığın herifler soyup soğana çevirdi kulübü. Kasa tam takır. Gelecek yönetim de çok farklı olmayacak maalesef. FFP biter bu sefer de para olmadığı için transfer yapamayız.

Mactan sonra yonetime laf etmeyin elinden geleni yaptilar diyen de kendisi, aralari gayet iyi emin ol.
hoca gibi tecrubeli biri bunların martta ibra edilmeyecegini nasıl göremez nasıl transfer icin sıkıştırmaz aklım almıyor

fatih hoca bu sene öyle yada böyle bırakacak tavırlarından bile belli ama tek istegim şampiyon olarak koçun defoldugunu görerek bırakması

O kadar yuksek maasli oyuncunun sozlesmesi bitmiyor maalesef:

Muslera (zaten uzatmaliyiz o kesin ve en kotu 2 milyon euro alir)
Belhanda
Linnes
Etebo (kiralik)
Emre Akbaba

Bir tek bunlar 1 milyon euronun uzerinde maas aliyor.

Digerleri sunlar:

Saracchi (kiralik)
Omer Bayram
Donk
Arda Turan
Ahmet Calik
Emre Tasdemir
Sener Ozbayrakli

Babel, Feghouli, Falcao'nun sozlesmeleri devam ediyor.
Eyvah eyvah ben FEG ve Babel'i bitiyor sanıyordum.

hoca gibi tecrubeli biri bunların martta ibra edilmeyecegini nasıl göremez nasıl transfer icin sıkıştırmaz aklım almıyor

fatih hoca bu sene öyle yada böyle bırakacak tavırlarından bile belli ama tek istegim şampiyon olarak koçun defoldugunu görerek bırakması
Umarim sampiyon oluruz ama cok zor bu hoca'nin oyun anlayisi ve takimdaki futbolcular ile, gecen sezonki gibi olmasi buyuk ihtimal. Umarim hepsi sezon sonu birakir da artik yeni yuzler, yeni kafalar, yeni dusunceler gorururuz. Bunlarla Avrupa da surekli 0 cekip geliyoruz, artik eski futbol anlayislari sökmuyor Avrupa'da. Anca yerel ligde iste o da ligin dandik oldugunu gosteriyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt