Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi veya kötü fb 15 tane bedava futbolcu aldı 15 tane, demekki kiralık olmadan bonservis vermeden de adam alınabiliniyormuş. Taraftarın aklıyla oynuyolar yemin ederim
F5 seviciliği yapma istersen hani 15 bedava adam?
Samatta 6.75+2.5kiralık
Tisserand 4m
Lemos 1.5m
Nazım 1.75m

Hani nerede bedava? Algı yapma kardeş

3 ay once transfer yapmayacagiz, genclerle sezonu gecirecegiz deseydiler saygi duyardim.

muht. rezil olurduk ama eyv.

lakin 3 ay orta sahaya davilanin oyuncusu disinda hic bir duzgun orta saha getirmemeleri skandal

Cengo Dursundan sonra ilac gibi geldi ama bu gidisle sonu Dursun gibi olacak. Belhanda Feghouliyi yuksek maasindan dolayi satamiyorsak isek Falcao denen herif icin de ayni sorunlar yasayacagimiz asikar.

Babele 800 bin, Feghouliye 2 ve Falcaoa 2,5-3 milyon fesih bedeli verelim gitsinler. Bunu taksitli yapalim ve onlardan kurtulalim. Bu parayi imza para olarak görüp gitsinler indirim yaparak baska takima. Bedavayalar diye belki keriz star isteyen 2-3 takim vardir ve bunlari alir.

Ulan kac haftadir diyorum hic kimseyi alamiyorsaniz gidin bari Bruma yi kiralayin diye. Olympiakos aliyormus simdi.

Cildiracagim ya ben böyle beceriksiz adamlar görmedim hayatimda. Allah topunuzun belasini versin.
Bruma'yı sana niye kiralasınlar yav

Adamı Oly ŞL oynatacak, piyasa yapar diye oraya veriyorlar.

Sen Avrupa'da bile yoksun, sana gelen para için gelir. Sonra da GS büyük kulüp der kendi ego tatminimizi yaparız.

Fenerlilerin Samatta Fb büyük kulüp, herkes tanıyor deyip; Vedat'ı hiç izlemedim demesi gibi.

Rangers Maçı sonrası Terim ne yapıp ne edip, bir tane çevik, çok hızlı Kanat isteyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt