Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan falan ilk 11 oyuncusu olamaz. 2 maç iyi oynadı diye maestro oldu adam.Galatasarayı vasata alıştırmaya çalışıyolar haberiniz olsun.Kaliteli oyuncuların yoksa isterse Bielsa gelsin isterse Guardiola.Şuanki mevcut kadroya 2 orta saha, 1 kanat, 1 kanat forvet gerekli.Geçen senenin ilk yarısını hatırlayın takım o kadar ağırdı ki atağa çıkamıyorduk.Sadece Onyekurunun gelmesiyle bile takımın çehresi değişmişti.

Tek transfer hakkımız olsa tercihimi 100 kere hızlı,arka koşular atabilen,bitiriciliği nispeten iyi,skor katkısı veren kanattan yana kullanırım.

Olmaz Arda ve Feghouli nerde oynayacak o zaman ? ayrıca daha Babel var bunların oynamaması teklif dahi edilemez reis
.
tapatalk_1601566537424.webp

Negotiations for Alex Telles have reached an ‘impasse’. United have only offered €15m and Porto demand €20m. It is getting more and more likely that Alex Telles could stay at Porto this season and leave as a free agent next year. [A Bola /
@Sport_Witness
] #MUFC
Ulan hiç mi olumlu haber yok
tapatalk_1601566537424.webp

Fatih Terim, bizim olan Ömer Bayramı,
Premier League de oynayan bir Oyuncunun kiralık gelmesine tercih ediyor.

Ömer > Loan PL Player

Neymiş... Kiralık oyuncu istemiyor muş Senior.

Istek verecek zamanda değiliz Hocam!
Yönetim zaten leş de terimin bu tavrı o leş yönetimden de leş. Kadron ne ki kiralık istemiyorsun

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim zaten leş de terimin bu tavrı o leş yönetimden de leş. Kadron ne ki kiralık istemiyorsun

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şaşıracaksınız ama ben bu konuda hocaya katılıyorum

kiralık alınsın dese önüne 60 tane çöp yığarlar

bize gelen kiralıklar kendini göstermek isteyen çıkışta adamlar olmuyor ki genelde kulüplerin gözden çıkardığı ama satamadığı maaşı başkasına itelemeye çalıştığı adamlar oluyor

tek istisna onyekuru

böylesi geleceğine hiç gelmesin daha iyi en azından para cepte kalır

seri lemina nzonzi maliyetine bir tane scout transferi daha iyiydi mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt