Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Galatasaray seviyesinde bi topçu değil bunu hepimiz söylüyoruz zaten ama 1.5 milyona gidecek topçu da değil

bu yıllıkla o kadar bonservis yapacak bir şey yok
tercih yapacaksınız vasat performansa 4 milyon bonuslar vs ödemek mi. yoksa bundan kurtulup ekonomik kamburdan kurtulmak mı
bu ligi kazanmak için bu yıllıklar gerçek dışı. artık haddimizi hududumuzu bilelim

Belhanda konusunda bir gelisme olursa ilk olarak bu kel yazar, Belhanda benim arkadasim su an bir gelisme yok diyor.

Etobo bizim orta sahaların çogundan daha fazla katki sağlayacagini hissettirdi. Ha keza Taylan da öyle. Bu ikisini orta sahada kullanacaksak 3. oyuncunun skorer olması gerek.

Belhanda'yı gönderip Taylan-Etebo-Guiliano 3'lüsünü yaparsak ideal bir orta 3'lu yakalamış oluruz. E.Kılinc'i da kanatta degerlendirerek en azindan bir kanadimızda suratlenmis oluruz. D'avilla icin bu operasyonu yapmak pek zor olmasa gerek

Etobo bizim orta sahaların çogundan daha fazla katki sağlayacagini hissettirdi. Ha keza Taylan da öyle. Bu ikisini orta sahada kullanacaksak 3. oyuncunun skorer olması gerek.

Belhanda'yı gönderip Taylan-Etebo-Guiliano 3'lüsünü yaparsak ideal bir orta 3'lu yakalamış oluruz. E.Kılinc'i da kanatta degerlendirerek en azindan bir kanadimızda suratlenmis oluruz. D'avilla icin bu operasyonu yapmak pek zor olmasa gerek

ne degiscek belhanda guilano ne farkı var

Şurada 2 gün kalmış.. Belhanda gidecek de yerine birisi gelecekte.. ayrıca yerine gelen oyuncu iyi mi olacak? bunu da bilmiyoruz.. Kim ne derse desin bu kadar kısa bir süre kalmışken elimizdeki oyuncudan da olmayalım derim ben. İndirsin maaşını yapsınlar 1+1 sözleşme sene sonu daha erkenden satmaya çalışalım diyorum ben..

Tamam beğenmiyoruz gitsin istiyoruz ama 1 milyonluk da değil yani çüş derler adama. Zaten sayısal ve mevkisel eksik takımda 1 milyona yeri nasıl dolacak bu adamın.

EjVZv6bWsAM7S1z

bu yıllıkla o kadar bonservis yapacak bir şey yok
tercih yapacaksınız vasat performansa 4 milyon bonuslar vs ödemek mi. yoksa bundan kurtulup ekonomik kamburdan kurtulmak mı
bu ligi kazanmak için bu yıllıklar gerçek dışı. artık haddimizi hududumuzu bilelim

Problem aldığı paraysa o zaman muslera da gitsin aşağı yukarı oda belhanda kadar maaş alıyor bu takımdan üstelik belhanda dan daha yaşlı :)

Ayağına top bekleyen ve gelince %50 bile oynayamayan Guiliano'yu tercih etmek nasıl bir düşüncedir acaba

Şu anda Arda'dan çok daha iyi oynarım. Hocanın elini öpeyim de bana da ateşlesin maç başına 10 bin 20 bin. 3 metrekarede 90 dakika boyunca 2 dakika topla oynayanların yeri değil Galatasaray. Zaten hiçbir zaman en iyilerin yeri olmadı Galatasaray ancak en azından Türkiye'nin en iyi oynayan takımıydık bir zamanlar. Bunu da Türkiye'deki en iyi oyunculara sahip olarak yaptık. G.tünü kaldırıp depar atmaktan aciz "evlatlarla" değil.
ardanın aldığı 500 bin euro neden göze batıyor oğulcan da o kadar para alıyor ortada yok çocuk arda ilk 11 oynasın diye alınmadı ki 60 da sok 30 dakika fiziken bitik bile olsa aklıyla oynar

Problem aldığı paraysa o zaman muslera da gitsin aşağı yukarı oda belhanda kadar maaş alıyor bu takımdan üstelik belhanda dan daha yaşlı ☺

o skalada maaşı hakeden sadece muslera
geriye kalan babel falcao belhanda feguli alayı defolup gidebilir. hepsinin maaşından kurtulmak gerek
bonservis getirmemelerine bile razıyım

feghouli'nin satılabileceğini mi düşünüyorlar acaba? herifin 2 yıllık sözleşmesi daha var, bu senenin parasını verip sözleşmesini feshedebilirlerdi. seneye göndermek istesen de gitmez.

Belhanda’nin Nice’e transfer olmayi birak gorusmesi bile yokmus yine kandirildik.

jimmy denizliye gitmiş bana biriniz bana mantıklı bir şekilde açıklayın yıllık maaş demeyin de neden rotasyon topçusu satılır ( yerli )

Sürekli yönetim hoca suçlanıyor ama kusura bakmayın taraftarın da suçu var.
Hala Guiliano falan yazanlar var. Ya anlayın artık bu adamlar yüzünden battık hedefi, kendini geliştirme kanıtlama amacı olmayan arap liglerinde dolanan adamlar yüzünden battık. Anlayın be kardeşim Josefi isterler Giulianoyu isterler Caner için üzülürler Falcao gelsin diye dua ederler.
Falcao'ya şimdi sallayanlar arkadaş bu adama bu yaşta bu paralar yazık derken bize sallıyordu.
Fernandinho gelsin diye dua edenler tamam bu adam gelir işe de yarar ama takımının diğer 8-9 oyuncusu 21-25 yaş aralığındaysa. İhtiyarlar heyetini kurmuşuz zaten üstüne Fernandinho diyorsunuz.
Çıkın bu mentaliteden 25 yaştan büyük 1,5 milyon eurodan fazla para alan futbolcu almak, istemek, nöbetini tutmak, come to Galatasaray diye gündem yaratmak kulübe ihanettir.
Falcao nasıl karşılandı. Kaç bin kişi gitti havaalanına. Diagne! herkes istiyordu. Ya bu kazma alınmadan önce Eren Derdiyok tan hiç mi ders almadınız derken yine gömülüyorduk.
Yönetim, taraftar hoca herkesin suçu var bu durumda kimse kusura bakmasın.

başka bi hoca olsa şu yönetimin yaptıklarından sonra istifa ederdi. mancini bütçe verilmiyecegini anlayınca sözleşme fesh etmişti.
Hala ısrarla Fegh ve Babel denen bitik kan emiciden medet uman hoca istifa etsin zaten. Boşuna duruyor o koltukta.
Daha yaz transfer dönemi bitmeden ocak diye zırvalamaya başlamış.
Yönetim işe yaramaz, oyuncular kötü ama kendisinde hiç suç yok.
Rangers'a karşı pozisyona girmek için Onyekuru, Despedov, Moder, Lerma, Sigurrdson lazım çünkü.

ardanın aldığı 500 bin euro neden göze batıyor oğulcan da o kadar para alıyor ortada yok çocuk arda ilk 11 oynasın diye alınmadı ki 60 da sok 30 dakika fiziken bitik bile olsa aklıyla oynar

Arda ilk 11'de oynuyor ama öyle ya da böyle. Ve bana göre oynadığı maçların tümünde hiçbir katkısı yoktu. Dediğim gibi 90 dakikada toplasan 2 3 dakika falan oyunun içinde gözüken bir futbolcu eskisi kendisi. Aynı Hagi'nin falan veteran maçlarında yaptığı gibi 1 2 klas hareket yapınca bu seviyenin oyuncusu olunmuyor malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt