Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurada 2 gün kalmış.. Belhanda gidecek de yerine birisi gelecekte.. ayrıca yerine gelen oyuncu iyi mi olacak? bunu da bilmiyoruz.. Kim ne derse desin bu kadar kısa bir süre kalmışken elimizdeki oyuncudan da olmayalım derim ben. İndirsin maaşını yapsınlar 1+1 sözleşme sene sonu daha erkenden satmaya çalışalım diyorum ben..
Hala belhanda savunuluyor .gerçekten hastasiniz siz .seri yerine donk oynasin
Donk
Taylan. etobo olsun kanatlara hızlı adam koy orta sahayı güçlü tut kaptigin topları kanatlara at kerem Oğulcan emre ile bu şekilde bile belhanda dan daha fazla katkı alırız.ozarnafor da kadroda kalır yedek defans olarak

--------------fatih--------------
omar luyindama marcao saracchi

------lusamba* taylan etebo----
kalu*--------------------------green*
---------------falcao---------------
şunu yapın abi çok zor değil bir oyuncuya 5 milyon maaş ödeyen kulübüz lusamba ve green genç ve serbest oyuncula, kalu için davillaya yalvar yapılmayan şey değil mis gibi kadro işte.. jesse,ozornwafor,belhanda yerine 3 isim
babeli bir şekilde gönderip 6 numara alınır ya da kiralanırsa bu beceriksiz yönetim için ultra iş olur..

1.5 Milyona satıldıktan sonra yerine adam alınamayınca daha sonraki maçlarda Belhanda'yı arayan Galatasaray taraftarına Belhanda'nın tepkisi;
EjRRzLQXcAck8h_
Bence belhandanin takımın koymadığı tek yer orası 1+1 yaparsak oraya da koyacağım diyor

Profesyonel futbolcumuz Berk Balaban’ın geçici transferi konusunda Ankaraspor ile 2020-2021 sezonu sonuna dek anlaşmaya varılmıştır.

Zoruna gider tabi dısarıda insanlar 2000 tlye çalısırken kendisi o yetenekle uçak alacak parayı kazandı
Adamin dedigi dogru yabanci oyuncular iş ahlakiyla oynuyor sorumluluk hissederek bizimkiler sozlesmeyi kapinca emekli moduna geciyor sumudicanin dediğine ters cikan varsa sorunludur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt