İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaklasik 300bin euro daha ekleyelim bütcemize o halde
Hala belhanda savunuluyor .gerçekten hastasiniz siz .seri yerine donk oynasinŞurada 2 gün kalmış.. Belhanda gidecek de yerine birisi gelecekte.. ayrıca yerine gelen oyuncu iyi mi olacak? bunu da bilmiyoruz.. Kim ne derse desin bu kadar kısa bir süre kalmışken elimizdeki oyuncudan da olmayalım derim ben. İndirsin maaşını yapsınlar 1+1 sözleşme sene sonu daha erkenden satmaya çalışalım diyorum ben..
Bence belhandanin takımın koymadığı tek yer orası 1+1 yaparsak oraya da koyacağım diyor1.5 Milyona satıldıktan sonra yerine adam alınamayınca daha sonraki maçlarda Belhanda'yı arayan Galatasaray taraftarına Belhanda'nın tepkisi;![]()
sabri'den sumudica'ya eleştiri
Ali yavuzuda yollayın 150 bine nasıl olsa oynamayacak sezon boyu
Adamin dedigi dogru yabanci oyuncular iş ahlakiyla oynuyor sorumluluk hissederek bizimkiler sozlesmeyi kapinca emekli moduna geciyor sumudicanin dediğine ters cikan varsa sorunludur.Zoruna gider tabi dısarıda insanlar 2000 tlye çalısırken kendisi o yetenekle uçak alacak parayı kazandı
2 yıllık kazancı 4 milyon euro nereye fesh edeceksin. Üstüne 2.5 milyon euro imza parası verildi onu da kesin maaşına eklemişlerdir.Babel hala gitmedimi, feshedin gitsin. Oynamaması bile kardır.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+1Adamin dedigi dogru yabanci oyuncular iş ahlakiyla oynuyor sorumluluk hissederek bizimkiler sozlesmeyi kapinca emekli moduna geciyor sumudicanin dediğine ters cikan varsa sorunludur.
Şu çocuğa oynama şartı koymuşlardır umarım adamlar yedek kaleci diye kiralamamıştır inşProfesyonel futbolcumuz Berk Balaban’ın geçici transferi konusunda Ankaraspor ile 2020-2021 sezonu sonuna dek anlaşmaya varılmıştır.