Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloppu bu ülkeye hediye etmek galatasarayın ülkeye borcudur

Etebo hariç aldığımız oyuncuların hepsi lig bitmeden söz kestiğimiz kişilerden oluşuyor. Yani 2 ay gibi koca transfer dönemi boyunca 3 aydır top oynamayan Etebo hariç 1 tane transferi bitiremedi adamlar. Gerçekten rezalet bir yönetim var. Galatasaray gibi dünya markası bir kulübü ne hale getirdiniz. Elmander buraya gelirken ne imza parası ben Galatasaray'a imza atıyorum demişti. Futbolcuların gözündeki imajımız buydu.Kimse kusura bakmasın böyle bir anlayışla yönetimle başarı falan gelmez unutun.

wdaaWA.webp

IMG_5653.webp
bu olay ne

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen seneki Falcao ve Babel transferleri Dursun Özbek döneminden daha sağlam kazıklar yalnız, o dönemde transfer edilen futbolcuların çoğundan hem yararlandık hem de bonservis kazandık.

Ya aslında hoca sistem taktik teknik bilmiyor değil biliyor ama uyarlamaya çalıştığı ve inat ettiği mantalite ne lige ne avrupaya uygun hele hele mevcut oyuncu kalitesi ile mümkün değil yani 3 senedir hala bunun farkına varamaması çok enteresan tamam ligde iyi kötü şampiyon yapar zaten ama avrupada ortaya çıkıyor herşey sonra dön başa .

Yani yok registamız olsun stoperler oyun kursun hücum ederken rakip yarı alana yerleşip aman top bizde kalsın rakibi 10 kişi geride alan savunmasıyla bekleyelim diye bir anlayışı hoca nasıl benimser ben ona da hayret ediyorum

İşin disiplin mücadele yönünü hiç katmıyorum zaten senin ilerde tek başına santraforun pres yapıyorsa 3 orta sahan 2 kanat oyuncunun 20 metre arkada beklemesinin hiç bi mantığı yok demek ki oyuncular senin sözünü dinlemiyor yani böyle alan savunması da olmaz çünkü.

Yani modern futbol dediğimiz şey artık kaleye en çabuk topu götürme şekline evrildi adını sanını bilmediğimiz yeteneksiz Rangers topçuları bile topu kapar kapmaz en çabuk şekilde çizgiye inme anında bek desteğiyle beraber en çabuk sürede rakip kaleye topu götürme gayretindeler iken bize bakıyoruz top Marcao,Luyindama,Fegohuili,Taylan'ın ayağına değmeden orta sahayı geçmek niyetinde dahi bulunmuyoruz .

belhanda-babel-feghouli üçlüsüne sezon biter bitmez mobbing uygulayıp gönderseydik 2 hızlı kanat 1 on numara transferi yapsaydık herşey başka olurdu..
biz ne yaptık kötü oynamalarına rağmen oynattık zaten aldıkları paralar facia adamlar niye gitsin tabi bizim görebildiklerimizi yönetimi,teknik ekibi göremiyor malesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt