Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da bazı yöneticiler hala transfer yapmayalım Avrupa'dan da elendik görüşünde. Taraftarların baskısını kaldırmak için transfer yapılması düşünülüyor. (Transfer Web)

Bunlar gerizekali herhalde.. gecen seneki kadro suanki kadrodan kat be kat daha iyiydi.. bu sene bu kadroyla cok erkenden veda edebiliriz sampiyonluga..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Galatasaray'da bazı yöneticiler hala transfer yapmayalım Avrupa'dan da elendik görüşünde. Taraftarların baskısını kaldırmak için transfer yapılması düşünülüyor. (Transfer Web)
tenor.gif

Nasıl ısrarla bu kadar vizyonsuz yönetimlere denk gelebiliyoruz? Keşke ibra olmadıklarında bıraksalardı.

Bunlar gerizekali herhalde.. gecen seneki kadro suanki kadrodan kat be kat daha iyiydi.. bu sene bu kadroyla cok erkenden veda edebiliriz sampiyonluga..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
gerizekalılar hala bişeyler düşünüyor 3 gün kalmış düşünmeye devam

Şampiyonluk şansımız çok azaldı.Yarın taylan ya da marcaoya birşey olsa sezonu bitiririz daha 3.haftadan.Peki yönetim bunu bilmiyor mu ? elbette biliyor.Daha önce de yazdım bunların tek amacı kendileri giderken hocayı da göturmek.

Bizim Maicon’dan once ilgilendigimiz Vitor Hugo’yi almislar.

Ugurcan

Pereira - Edgar - Vitor Hugo - Marlon

Flavio - Baker

Ekuban - Omur - Nwakaeme

Afobe

Agaoglu yine iyi kadro kurdu. Kenarda Parmak, Bilal Basacikoglu, Yusuf Sari, Diabate, Plaza, Djaniny var.​

Bu konuda konuşulacak ne var çok merak ediyorum transfer filan yok bu ilk günden belliydi...
Kapatın gitsin şu nöbeti...

onyekuru ve brumadan daha etkili oynamıştı bizde böyle bi performansa ihtiyacımız var ayrıyetten oyuncuya tarz olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt