Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener bile iyi kötü dünyanın transferini yaptı 1 orta saha ve 1 kanat alamadı bizim üstün yöneticilerimiz.

Sakat, bize gelmesini istemem. Gelir yatar, parasını alır, bir iki boğaz turu tamamdır.

Bunlar bizden beter olacaklar, biz beşiktaşın yaptığı hatayı yaptık bunlarda şuan kadroya bolca yaşlı dolduruyor.

Türk takımlarından bir bok olmaz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Perotti (32)
Cisse (35)
Sosa (35)
Gokhan (35)
Caner (31)
Novak (30)
Valencia (30)

1 tane bile 25 yas altinda futbolcu almadilar. 2 sezonluk takim kurdular.

Bizim de hiçbir farkımız yok.Ustelik bizim kadro çok daha az alternatifli.

Gecmis olsun adamlarin her mevkisinde 3/4 alternatif varken bizde orta sahada bi Taylan ve Etebo var 60 mac icin
60 maç yok ya ztk'yı yine çeyrekte bırakır bunlar. Tek maç usulü olacak büyük ihtimalle. Yani bi 40 maçımız falan var var

Fenerin yaptığı transferlerden hangisini bizde görmek isterdin? Sadece merak ettim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

dikkat edersen ben iyi transferler yaptilar veya iyi oyunculara sahipler demedim, Taylan simdi sezon basladi baslayali 90 dakika oynadi her mac bu cocuk nekadar dayanacak boyle , senin alternatifin var mi ? yok. Etebo veya Taylan sakatlandi diyelim kimi koyacaksin orta sahaya ?
adamlarin alternatifli kadrosu var iyi veya kotu. Sunu unutmamak lazimki ligde 21 takim var yani 40 mac oynanacak Kupa haric.

Gsmizin orta sahasında erzurum 10 numarası taylandan ön liberoya çevirdiğimiz taylan sivasın kanadı emre kılınç ve belhanda oynuyor bir kanadı feghouli bir kanadı babel sol beki sakatlanınca yerine sağ ayaklı linnes oynuyor hamle oyuncusu olarak akhisarın sol beki ömer bayramı kullanıyoruz aynen fbnin transferleri iyi değil hiçbirini istemeyiz.
Arada dağlar kadar hoca farkı var erol buluta şu kadroyu ver küme düşer çok ciddiyim herifin aklının ucundan geçmez taylandan ömerden emreden orta saha çıkarmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt