Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gotze lusamba ivanov khedira bunları alırım

Belhanda Feghouli Babel şutlarım

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Khedira
Lusamba Gotze
İvanov Diagne Emre

Şu kadro bile sezonu götürür

Dursundan bile rezil ciktilar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Gotze lusamba ivanov khedira bunları alırım

Belhanda Feghouli Babel şutlarım

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Khedira
Lusamba Gotze
İvanov Diagne Emre

Şu kadro bile sezonu götürür
Valla Götzeyi bende artik istiyorum. Khedira ise gelmesin.

Yazdığım kadro tempo sorunu çekmez.
cekmezde o kanattan bir kişi gittiği anda takim sicar. İmar ve saracchi geriye çekilip emre kanata atılarak
3-4-3/ 3-5-2-0(forvetsiz falcao beyimiz bir 10 numara gibi davrandigi icin) daha mantıklı olabilir. Benim futbola sevdiğigim en muhteşem iki sistem 3-4-3 ve 3-5-2 orta sahaya biri cigersiz diğeri regista sağlam oyuncu alıp kanatlara omar-linnes önlerine de bruma/onyekuru gibi oyuncu grubu koyarsak 15. dakika rakip daha atak yapmayı bırakır kontra kovalar hayvan gibi baskı uygyularsin.
+2 ki sistemde forvet hattın çok iyi olmalı gomis+emre akbaba(andone) gibi gölü koklayan veyahut enerji power oyuncular ile gözün kapalı oynarsin. Falcao ile oynanmaz, oynanacak te oyun kanatların girip skor üretmesi.

Babel , Belhanda, Feghouli direk bonservislerini verin eline kurtulalim.

Khedira, Lusamba, Ivanov, Gotze super olur ama bu transferleri yapabilecek kapasitede yonetim yok malesef.

Alex Telles'in Manchester United'a transferi yüksek ihtimalle bu transfer döneminde olmayacak.

Telles, önümüzdeki yaz bedavaya Manchester United'a transfer olabilir.

(Via @JBurtTelegraph)

EjWbRGFWoAoBrW8.webp

Rangers macindan sonra sovmeye baslamadin mi lan.

Iyi sabır varmış :asd:
Ohio her başlığa kirpilmis küfürler attım. Barut gibiyim ya. Ama saldim salacağım o derece 1 milyar liralık bütçeyi kullanamayan herifler düşünsün ben mi kurtaracağım seviyesine geldim en on dursunun 2.senesi melo falan gittiğinde ki ruh halindeyim.

Emiliano Buendia, Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Norwich oyuncusunu direkt satmak veya zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık vermek istiyor. Görüşmeler sürüyor. Buendia gelirse 10 numara oynayacak.

Diego Perotti Fenerbahce‘de
Sözleşme: 3 yıl
Maaşı: 2.5 milyon Euro (başarı bonusları var)
Di Marzio: "Perotti bugün Fenerbahçe'ye imza atacak. Bonservis bedeli yok."

Saka Maka, bunlar Parayi nerden buluyorlar, bu maaslari nasil ödüyorlar ?

Ya herseyi göze alip Sampiyon olmak icin iyice borc yapiyo veya Avrupa olmadigi icin basiyor ne var ne yok ,ceza aliriz ama Sampiyon oluruz diye.
Vallah mer

babel'i kadro dışı bıraksak daha da işine gelir herifin. resmen acı çekiyor adam sahadayken yazık çok yazık

Istedigin kadar transfer yap .. Superlig sampiyonu olup anca bundan sonra cocuklari kandirirsiniz. Feneri gecmisizde mismista mis mis ..

Sen Avrupan'in boktan takimlarini yenemiyorsun nediye daha Avrupa Fatihi diyorsun kendine..

Elendikten sonra transfer yapiyorlar beyinsizler..

Fenerden farkimiz kalmadi .. isimiz gucumuz turk ligi.

Fatih Terim bari bir guzellik yapip genclere sans verse.. ona da cesareti yok.. kalmamis ..

Kufur nezaman serbest olacak ey modlar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Arkadaş ne götzesi ne khedirası yav ? Babel ve falcao hala akıllandırmadımı bizi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt