Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babel'i kadro dışı bıraksak daha da işine gelir herifin. resmen acı çekiyor adam sahadayken yazık çok yazık
Gelmez. 2021 son turnuvasi olacak. Kisin gitmek ister hemen. Bunu bastan yapmaliydik, ama Terim maalesef 2x B hastasi (babel+belhanda)

Hala Gotze ..Khedira Yazanlar Var Hala Akıllanmayanlar Var Hala Hala Hala..

Ya Kardeşim Bi Akıllanın Artık İstanbul a Tatil Yapmaya Gelenleri Bi Bırakın Artık...

Grnç Olsun Tatile Değil Zirveye Çıkmayı Düşünen Futbolculara Yönelelim...

30 Yaş Üstü Oyuncu Alan Adamdan Ne Galatasaray a ne de Türk Futboluna Yarar Gelir

Son gün lusamba ve gotze bide ivanov alırız diye düşünüyorum ben gotzeui bence kesin almalıyız orta sahada yaratıcı adam eksiğimiz var

Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
??? Etebo
??? ??? Emre
Falcao

2 orta saha
1 kanat

Bunları alacak yönetim yok...​

2 sakatlığa koparız biz zaten ilk yarı hafta arası maç olmıcak, Sosa falan rahat kaldırır o maçları ki Sosa'yı istediğimde tepki almıştım bugün onun gibi adam bile alınmadı takıma.

Diğer takımlar da kötü ama yeni oyuncuları takıma oturunca toparlayacaklardır.

18. hafta 10 Ocakta; o tarihe kadar 40 puan toplarsak belki yapılacak transferlerle ayakta kalırız. Olur da koparsak sonumuz 2010/2011 sezonu gibi olur.

Göz göre göre kötü geçeceği belli sezona yine eksiklerle gireceğiz. Dua edelim Sarachi 50 maç oynasın.
Sadece sakatlık değil covid belasıda ligi şekillendirecek

Fener tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışan bir çocuk gibi su an yetişkin gibi davransak yeter ama bu yönetim de ya hain ya beceriksiz olduğundan davranamadik maalesef bu saatten sonra da zor.

Dayi sen ne anlatiyorsun bir şeyi yok sayarak o şeyden kurtulma şansın yok. Adamlarla maçın 3 ay sonra yavaş yavaş oturacaklar.
Hayvan gibi dripling yapan oyuncuları var Orta sahadan topu alan dikine yardiriyor.
Belki maçı biz kazaniriz ama bu rakibin kanat ve organizasyon yapısının bizim gibi takımlar için tehlike yaratmadigi anlamı taşımamakta.
İlk ciddi ve hızlı çıkan rakip karşısında verdiğimiz pozisyonlar dustugumuz durum ortada.
Galatasaray kaleden karşı kaleye geçene kadar kavimler göçü tamamlandı.

Ben bayılmıyorum miymiymiy futbolu oynamaya. Gecen sene ayni orana hattıyla başarısız olduğun koca iklkyari 18 gol attığını oyuncu ve sistem ile bu sene kasıp kavuracagimizi mi düşünüyorsun.
Bu ligde nasıl ve hangi tur oyuncularla futbol oynanması gerektiğini öğreten senin kulubun ve aynı oyun sistemini bırakan yine aynisi.
Ligde yürüyen kanat ve ofans hattı olan tek kulüp biziz Beşiktaş bile o olmuş haliyle gecen sene ve bu sene bu sistemin tuttuğunu bilip ona gore gitti oyuncu aldi.
Bu takım ışık vermiyor diyoruz birileri bireysel olarak çıksın gol atsın sistemi 2016 sonunda bitti onun son örnegi bruma ve sneijderdi.

Peşine mevcut takintilarimiz hala devam etmekte. Feg-babel-belhanda-selcuk ısrarı gibi.
Genç oynatamay korkuyoruz en genç oynattigimiz ve 1 senede yokluktan buraya gelen taylan var.
Tüm bunların peşine takmışsın istatistikler üzerinden trabzon önce ona buna atsın diyorsun.
Daha uç gün önce tank gibi iki defans oyuncun varken linnes yüzünden kafa gölü yedin en son örneğini Semih tarafından uygulamalı anlatılan gol. Şu takımda 1 ay sonra 5 tane uzun sure sakat vermeyeceğini garantisi yok, falcao zaten allaha emanet, saracchi herp ayni yerden sakatlaniyor, ek olarak omar ve marcao sakatlanır ki oyuncuları inanılmaz derecede yoruyoruz 6.lıkta kurtarmaz bu sene
Uzun uzun yazmissin da ben biz ucup kaciyoruz, yada ts bizi yenemez demiyorum. Ama bi avrupadan elendik diye hemen ölduk bittike getirmeyin yav. Oynadigimiz lig anamizin ligi yani. Bende hizli oyuncular istiyorum, memnun degilim ileri hattan. Ama gecen sene bi onyekuruyla nerdeyse sampiyon olacakdik pandemi olmasaydi. Gene oluruz 1-2 hizli oyuncuyla. Bukadar buyutmeye gerek yok ligimizi yani

Dursundan bile rezil ciktilar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Dursunda ayni bok .. Galatasarayimiza gelen hepsi ayni mal .. yada antrenor boktan anlamadim gitti .

Aga transferler smdiden gelecek sezon icin planlanip hazirlanmali .. bizimkiler bakkal yonetir gibi calisiyor

Şikeciler bu sene çok rahat şampiyon olur...
Adamlar hala transfer yapıyor...
Kadroları gayet iyi bence...
Transferle olsa geçen sezon biz olurduk şampiyon çok adam almakla şampiyon olunmuyor aldıkları adamlar hep yaşlı kimisi de sakatlık sorunu olan adamlar biz saçmalamazsak olamazlar önemli olan bizim ne yapacağımız

Sent from my SM-G532F using GSCimbom Forum mobile app

Götze’yi isteyenler adamı en son nerden izlediniz onuda geçtim adam en son ne zaman oynamış...

Ya Kardeşim Bi Akıllanın Artık İstanbul a Tatil Yapmaya Gelenleri Bi Bırakın Artık...

Grnç Olsun Tatile Değil Zirveye Çıkmayı Düşünen Futbolculara Yönelelim...

30 Yaş Üstü Oyuncu Alan Adamdan Ne Galatasaray a ne de Türk Futboluna Yarar Gelir
1 euro bile ödeyebiliyormusun su an? Git götzeyi bari 1+2 opsiyonla felan getir. Olmuyorsa opsiyonu cekme o kadar.
khedira gelmemeli zaten.

Grnç Olsun Tatile Değil Zirveye Çıkmayı
Düşünen Futbolculara Yönelelim...

Gotze gibi adam lazım bize sneijderdeb sonra Belhanda olmadı ama gotze sakatlık sorunu yaşamazsa bu ligin çok üstünde topçu bence o riske girilir gotze için

Transferle olsa geçen sezon biz olurduk şampiyon çok adam almakla şampiyon olunmuyor aldıkları adamlar hep yaşlı kimisi de sakatlık sorunu olan adamlar biz saçmalamazsak olamazlar önemli olan bizim ne yapacağımız

Sent from my SM-G532F using GSCimbom Forum mobile app

14-15 futbolcuyla sampiyon olamazsın adamaların kadroları geniş bizim ise çok dar bu sene 40 maç artı kupa var yaklaşık 50 maç bizim huzur evi bunu kaldıramaz...

Son düzenleme:
Dönem pazar gecesi mi, pztesi gecesi mi bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt