Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Götze 5 milyon brüt maasla Hertha Berlinle anlasmaya yakin diyorlardi

Gelmez. 2021 son turnuvasi olacak. Kisin gitmek ister hemen. Bunu bastan yapmaliydik, ama Terim maalesef 2x B hastasi (babel+belhanda)

Promes-Bergwijn falan varken süre bulamaz bu zamandan sonra. Abilik yapsın diye belki kadroya alırlar son kez

Messi fenere gelmek istiyor.
Ronaldo maaş almayacağını fenere iletti.

Koduğum malları da inanıyor ulan 2 senedir Avrupa görmemişsin, sana gelmek isteyen para için gelir anca.

Neymiş Samatta çok istemişmiş kendi hocası açıkladı istemeden gitti diye. Herif feneri herkes tanıyor diyor sonra da Vedat'ı hiç izlemedim tanımıyorum diyor.

IQ fakiri birini önce kendi medya kanallarına koyuyor sonra da TRTye sokturuyorlar, herif algı yapıyor her gün, bizim taraftarlar da gelip hala Yağız falan paylaşıyor te allam.

Ne Götz’esi ne Khedira’sı rdaslar gözünüzü seveyim ya. Elde zaten yeterince bitik topçu var bir de bunların yıllık ücreti mi kaçsın bir tarafımıza?

Bu saatten sonra transfer değil eldeki bitikleri göndersek daha iyi olur.Çunku gelecek adam da yuzde 90 çöp olacak.Feghouli babel falan gitsin daha da transfer falan istemiyorum.1 sezon idare eder seneye birşeyler yaparız.

Bu saatten sonra transfer değil eldeki bitikleri göndersek daha iyi olur.Çunku gelecek adam da yuzde 90 çöp olacak.Feghouli babel falan gitsin daha da transfer falan istemiyorum.1 sezon idare eder seneye birşeyler yaparız.

Hocamiz bitik sevdalisi , nasil gonderecegiz o salmadan?

Ya su anki yaptığımız mallikla babelin son sene opsiyonunu devreye sokacagiz o olacak. Su an git kardeşim avrupa şampiyonası var dersen Hır şekilde bonservisi alır Hollanda falan bir yer yapardı ama su andan daha büyük tehlike seneye avrupa şampiyonası sonrası 2.5 milyon euro alip hedefsiz kalan 35 yaşındaki oyuncu.
Bu yeni gelen ne yaparsa yapsın sıçıp batıracagim hevesidir. Olası bir haneli 2021 yazında satamamamizin sorumlusu bu yonetimdir fakat ne hikmetse bundan bağlı mali yükümlülük yeni gelecek yönetime patlayacak.
Bu sene bunların ne mali ne idari ibra olmaması gerekiyorsa tüm donem zararı yönetim kadrosundan mahkeme yoluyla alınmalı.
Yeni gelecek yönetim kendini gösterme çabası içine gidecekse hic gitmesin direkt kulübü satsinlar, satarken de mevcut oyuncakları olan genel kurul ve divanda bos kalmamaları için satın alacak kulüp boğaz manzaralı ada çay ocağını güzel hale getirip tüm gideri karşilamali.

Ulan senelik öyle yada boyle 1m aldığımız yeri herif yıktırdı 5 senedir harabe halde duruyor. Koskoca 3 senede bunlar bir çivi çalamadı ya orayada ne diyeyim.

Buendia gelmek mi istiyormuş :D 5 milyon maaş vereceksen koşa koşa gelir :D

Hocamiz bitik sevdalisi , nasil gonderecegiz o salmadan?

Bilmiyorum.Genç adam transfer etmek istediğini biliyoruz.Ama kadro konusunda hala ne dusunuyor neden bu kadar inat çözemedim ? hayır bu adamlara kaç kere guvendin her seferinde performans veremediler hala neden babel neden feghouli ?

hadi geçmiş olsun tarihin en rezil sezonlarından birine hazır olun.

Bu arada sezon ilerledikçe herkes hocaya sallayacak yönetime değil.Hocaya bu yuzden kızgınım.Kendini hamza hoca konumuna dusurdu.Kendi dustu artık laf etmeyecek.

Şikeciler bu sene çok rahat şampiyon olur...
Adamlar hala transfer yapıyor...
Kadroları gayet iyi bence...
3ay önce maaş gerekiyordu adamlar herkes ihtar çekip gustavo jailson falan rica ile durduruldu. Daha 1 sene önce fenerol yapa adamlar bu sene hamlelerde bak anca Türkiye liginde olur bunlar ama su veren itfaiyeye sövüp bunları ne olursa olsun şampiyon yapmamak lazim. Herifler neredeyse toplam 100 milyon euro harcadılar. Kol gibi borç üstüne başarısızlıkta rangers gibi iflası çekerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt