Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim sanki: zaten bizi yeniden secmiyorsunuz, mayis da gidiyoruz diyip agzimiza bilerek ediyof

emiliano buendia stati

• fenerbahcenin kendisi ile anlastigi oyuncu. hakikaten şaka gibi. perotti üstüne buendia çekmek üzereler adamlar. 2 gün önce ilgileniyor ve alırlarsa ligin en iyi kadrosu olur dediğim için ofsayt yağmuruna tutulduk yönetimi en dar açıdan savunmak isteyen güzide sözlüğümüz tarafından.

adamların 3. yedeği bizde 11 başlayacak seviyeye geldi hala fener bokluyoruz. bu kibir iste. aynı 2007deki fenerbahçeli kafası. transfer döneminin bitmesine 1 gün kaldı rakiplerin aynı güm perotti, rosier, vitor hugo açıklarken sen taylan-ömer-etobo verimli olur mu diye konuşuyorsun.

yazık ya.
birebir aynı dusunuyorum bu arkadaşla.

bu yönetim bu devre arasını görürse gerçekten bizede yazık bu yönetimi taraftar eski açık sarı desene diye diye getirdi aynı şekildede göndermeli Galatasaray yönetim kurulu üyeligi reklam yapma yeri yeri değil bunu göstermemiz lazım transfer felan umurumda değil artık zaten bu saatten sonra gelecek adamdanda hayır gelmez bize

Yönetime bak yav resmen dalga geciyor sesleri bile cikmiyor seneye kurtuluyoruz insallah sizden transfer donemlerinden nefret ettirdiniz beceriksiz is bilmez herifler gidin anca twitterda sari kirmizi emoji paylasin

Yalniz fbnin ffp olayi 3-4 sene. Bu salaklar kimseyi satamayacak, bizim duruma düstüler gibi. Sadece Ispanya da flop olan Lemos + Ozan var

Stoger baya iş yapacak ama sakat mı bilmiyorum yoksa çoktan takım bulmalıydı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalniz fbnin ffp olayi 3-4 sene. Bu salaklar kimseyi satamayacak, bizim duruma düstüler gibi. Sadece Ispanya da flop olan Lemos + Ozan var
Senin 3 yılda sattığını onlar 1 senede satar rahat ol.

5 milyar borçla 15 yıl ŞL oynamadan yapıyorlar bunları bir de.

Bremen Klaasseni Ajaxa satarsa Stögeri almayi istiyormus. Biz ona da gec kaldik.

kuşlar iyi bir fırsat yakaladı. diğer takımlar düşüşte. Hocaya sahip çıkmalıyız. önlerinde ki tek engel o aksi taktirde seri yaparlar.

emiliano buendia stati

• fenerbahcenin kendisi ile anlastigi oyuncu. hakikaten şaka gibi. perotti üstüne buendia çekmek üzereler adamlar. 2 gün önce ilgileniyor ve alırlarsa ligin en iyi kadrosu olur dediğim için ofsayt yağmuruna tutulduk yönetimi en dar açıdan savunmak isteyen güzide sözlüğümüz tarafından.

adamların 3. yedeği bizde 11 başlayacak seviyeye geldi hala fener bokluyoruz. bu kibir iste. aynı 2007deki fenerbahçeli kafası. transfer döneminin bitmesine 1 gün kaldı rakiplerin aynı güm perotti, rosier, vitor hugo açıklarken sen taylan-ömer-etobo verimli olur mu diye konuşuyorsun.

yazık ya.
  • 3 Ekim 2020 11:51 · japonkale
Sen degil misin o? :)

Adamların gerçekten seven onlarca iş adamı uyesi falan var.Bugun koç gitse acun gelir şahenk gelir ulker gelir.Bizde de albayrak falan var işte.

emiliano buendia stati

yazık ya.
Bu çocuğun bir ton talibi vardı, ederi çift hane, Fener nasıl alıyor?

Fener sayesinde yabancı kuralı lafı birdaha hiç geçmez kekolar fosillerin hepsine 2 3 yıl sözleşme bagladilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt