Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandayi bilmem ama babel o maas ve sozlesmeyi birakmaz. Daha 2 yil sozlesmesi var

ANK sunu yazmisti gecen ay. Bu sey kolpa degilse, hoca resmen kasiniyor ya. Adami ben bu sene hic bir macta kadroya almazdim, ve böyle gitmesini saglardim.

"Ancak sözleşmede, KAP’a bildirilmeyen çok önemli bir madde var. Hürriyet, Galatasaray’ın KAP bildiriminde detaylandırılmasa da, Babel ile imzalanan sözleşmesine ‘2020-21 sezonunda 20 resmi maçta oynaması halinde kontratı 1 yıl daha uzar’ maddesi koyduğu bilgisine ulaştı."

Mesele o değil ustad.Yönetimi korudu ve bitti.3 kupa aldıktan sonra teneke bağlanarak yollandı.
Tabiki yonetimi koruyacak cunku yonetime sallayacak krediye sahip degildi. Hamza kucuk bi adamdi. Hamzanin donemiyle suanki donem cok farkli ama. Bu donemde hocanin yonetimi (savunmasi demeyelim de) elinden geleni yapti demesi gayet normal. Adam isin icinde lan. Yani simdi cikip boyle bir sey soyluyorsa ben inanirim. Apoya saydiriyordu iste. Sukruye laf vurdu mu bilmiyorum. Satarken de basarili olmaliyiz derken de yonetime giydirdi daha napsin ne istion sen onu bilemedim simdi. Cikip bu basiretsiz beceriksiz yonetim yuzunden elendik mi demeliydi, yoksa yonetime yonetemiyorsaniz secime gidin mi demesini bekledin. Cok fazla dolmussun yonetime sen.

Yine gider tablosuna yonlendirecem seni. Hoca da o tabloya bakiyordur muhtemelen ztn. Ve euronun ne kdr oldugunu ve nereye kdr cikacagini gozlemliyordur.

ANK sunu yazmisti gecen ay. Bu sey kolpa degilse, hoca resmen kasiniyor ya. Adami ben bu sene hic bir macta kadroya almazdim, ve böyle gitmesini saglardim.

"Ancak sözleşmede, KAP’a bildirilmeyen çok önemli bir madde var. Hürriyet, Galatasaray’ın KAP bildiriminde detaylandırılmasa da, Babel ile imzalanan sözleşmesine ‘2020-21 sezonunda 20 resmi maçta oynaması halinde kontratı 1 yıl daha uzar’ maddesi koyduğu bilgisine ulaştı."
Ben duzenli forma maddesi oldugunu dusunuyorum yaw. Baska turlu mumkun dgl bu bitik oynamaz yani

seri, fulham'ın elinde kalmış gibi duruyor. lig maçlarında kadroya bile almıyorlar. son dakika transferi belki seri olabilir onun dışında da bi hareketlilik olmaz zaten.

Tabiki yonetimi koruyacak cunku yonetime sallayacak krediye sahip degildi. Hamza kucuk bi adamdi. Hamzanin donemiyle suanki donem cok farkli ama. Bu donemde hocanin yonetimi (savunmasi demeyelim de) elinden geleni yapti demesi gayet normal. Adam isin icinde lan. Yani simdi cikip boyle bir sey soyluyorsa ben inanirim. Apoya saydiriyordu iste. Sukruye laf vurdu mu bilmiyorum. Satarken de basarili olmaliyiz derken de yonetime giydirdi daha napsin ne istion sen onu bilemedim simdi. Cikip bu basiretsiz beceriksiz yonetim yuzunden elendik mi demeliydi, yoksa yonetime yonetemiyorsaniz secime gidin mi demesini bekledin. Cok fazla dolmussun yonetime sen.

Yine gider tablosuna yonlendirecem seni. Hoca da o tabloya bakiyordur muhtemelen ztn. Ve euronun ne kdr oldugunu ve nereye kdr cikacagini gozlemliyordur.

Haklısın ama unutma bu adamı iki forvet alacaz diye falan kandırdılar :D

Febe Anelka, Alex, Appiah, Tuncay, Aurelio, Semih, Nobre, Luciano vs vs vs kadrosu varken biz sampiyon olduk, dogru kadro yapısına bakar bu işler ha derseniz ki bizde var mi bariz eksikler mevcut tamamlasaydik gule oynaya sampiyon olurduk...

Galatasaray’da büyük değişim senesi geldi gibi duruyor. Önce yönetim değişir, sonra hoca değişir, gelecek transfer döneminde stoper satışlarından gelecek parayla da komple takım değişir. Saçma sapan geçecek bir sezonun ardından çok şey olacak kulüpte.

Ilk yedigimiz gole bakiyorum hagi rahat yuzunu donup pasi atiyor. Sert bir 6 numaran yokki onu orda dondurmesin. Gustavo bizim belhandanin aklini aldi. Yumusak takimlara show yapiyor anca

Taylan kaldiramadi. Herif topa hamle yaparken bile yavas davraniyor. Fener macinda da aynisiydi. Butun yuk ona kaldi orta sahada. Gayet normal bu hale gelmesi okadar mac agir geldi.

Orta sahada top calamayip topun pesinden kosturuyoruz. Lyundama caliyor toplari veya Marcao.

Emre orta sahada olmaz yipraniyor orda pas hatalari yukseliyor. Sirf arda babel oynayacak diye orda harcayacak adami. Tamam emre ust duzey bir oyuncu degil ama tam takim oyuncusu. Topun pesinde bu pres yapiyor orta sahada sadece. Fatih Terim bunu anlayana kadar Ocak olmaz umarim

Ben yedigimiz gollerde futbolcularda fazla suc bulmuyorum. her takim gol yer.

Sorun bizim gol posizyonu üretememiz!

Roma Smalling icin 15 milyon vermeye hazirmis. Oyuncuda Manchester 18 istiyor diye sinirliymis.

Bu mallar umarim verir 18i ve kazigi yerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt