Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
holiganlığı bırak
@nexustransfer: Galatasaray’ın orta saha transferi için uğraş verdiği isimlerden biri Nakamba.
Nakamba, İstanbul’a sıcak ama Seri’de de olduğu gibi oyuncunun kulübü zorunlu satın alma opsiyonu koydurtmak istiyor.
Galatasaray yönetiminin çabası sürüyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
feghouli babel gibiler de bu yüzden rahat. yoksa o ikisini yuhala yuhalaya manyağa çevirirdi taraftarstatlarda seyirci olmadıgı icinde yönetım ve fatih hoca bu denli rahat seyirci olsa görürdüm ben onları.
feguli ilk pası atsa falcaonun kaleciyle karşı karşıya kalacağına İNANAN var mı Ekli dosyayı görüntüle 97076
@Özgür Ayten aciklama bekliyoruz
Başkanın sağlık sorunları bahane gösterilip erken seçime gidilebilme ihtimali var mı acaba ?
Asıl nefretim Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay denen çapulculara, bu yönetime tahammül kalmadı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Febe Anelka, Alex, Appiah, Tuncay, Aurelio, Semih, Nobre, Luciano vs vs vs kadrosu varken biz sampiyon olduk, dogru kadro yapısına bakar bu işler ha derseniz ki bizde var mi bariz eksikler mevcut tamamlasaydik gule oynaya sampiyon olurduk...