Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapilacak 2-3 milyon euroluk bir hamle belki de 6 milyonluk avrupa ligini aralayacakti.

2 senedir tüm herşey fiyasko. Bu adamları hem mali hem idari niye ibra etsinler.
Şampiyon olamadin hadi tamam, oyuncu satamadin hadi tamam bir suru bos oyuncu vardı 3 tane sıfırdan kadro kurardin bir tane alamadilar yahu varsa yoksa ta gecen sene nisanda kimler anlstiysan onlar geldi.

Hayır velev ki emre ile omara iyi para verse ve fenere gitar ne yapacaklardı çok merak ediyorum.
Linnes iyi oyuncu, şenerde yedeği diyip geçecekleri muhtemelen.

Bu sene bu takımdan hic beklentim yok hemde hiç yok. Muhtemelen üst uste 8-10 mac galibiyet goremeyecegimiz maçlar olacak kendinizi hazırlayın.

Takimin kurtarıcısı arda, babel falan :D

Fatih hocanin yerinde olsam Luyindamayi 6 numaraya cekip defansta Emine sans verirdim.
Luyindamanin 6 numara oynamisligi var bu arada.
1601719843231.webp

Fatih

Omar - Emin - Marcao - Saracci

Luyindama

Kerem A. - Taylan - Etebo - Emre Kilinc

Diagne / Ali​

Ne taktınız şu eziklere ya. Ne kadar çok transfer yaparlarsa o kadar iyi. Keşke 3-4 topçu daha alsalar.

İlk 11’i geçtim yedekleri bile değiştirdi nerdeyse salklar. Bu kadar yeni oyuncuyla uyum yakalayıp takımı oturtmaları aylar sürer. Karbonatla Emre birbirine girince onu da yapamayacaklar zaten. Transfer yaptıkça batıyorlar :D

Ekli dosyayı görüntüle 97158

10 ay sahalardan uzak kalmis adama Antep ve Neftci maclarindan sonra neler dendi neler. Neftci’ye karsi gol atti, Basak macinda takima hem penalti kazandirdi hem de cok iyi oynadi. Fener ve Rangers maclarinda ise takim arkadaslarinin performanslari yerlerdeyken Luyindama her iki macta da takimin en iyisiydi.

Boss (y)
bu adami hantal, yavas diye ellestiriyorlar.

bu adam daha hizli ve hareketli olsa zaten avrupanin en büyük külüplerinde oynar.

Boss!!!

Ne taktınız şu eziklere ya. Ne kadar çok transfer yaparlarsa o kadar iyi. Keşke 3-4 topçu daha alsalar.

İlk 11’i geçtim yedekleri bile değiştirdi nerdeyse salklar. Bu kadar yeni oyuncuyla uyum yakalayıp takımı oturtmaları aylar sürer. Karbonatla Emre birbirine girince onu da yapamayacaklar zaten. Transfer yaptıkça batıyorlar :D

Ama çok iyi kadroları var , canerle gökhan 6000 orta barajını geçerse eğer şampiyon olurlar.

İvanov gibi neyi idüğü belli olmayan bir adamı nöbet diye bekletenler utansın.

Şikeciler ne kadar transfer yaparsa yapsınlar en büyük tehlikeleri o bücürdür eroluda yer ortalığı da karıştırır o bücür

eğer biz adam gibi iki orta saha bir tane de kanat alsaydık ezikler istedigi kadar transfer yapsın şampiyon olamazdı ama şimdi böyle degil bizim kadromuz eksik ve defolarla dolu defans sakatlansa adam gibi yedek yok kanat sakatlansa adam gibi yedek yok orta saha da ilk 11 de oynucak kalitede topçu yok

İvanovu tanimam etmem 2-3 videosunu izledim sadece ama bu transfer başlı başına mantiksizdir.. İvanovu alacaktık madem neden oğulcan kerem gibi adamları aldık ? İvanovun bu adamlardan kağıt üstünde ne artısı var ? Direk katkı sağlayacak mi işine yarayacak mi belirsiz tıpkı kerem ve oğulcan gibi.. onyekuru bruma gibi adam kiralasak anlarım hocanın mantığını direk katkı sağlayacak adam arıyor derim.. bir takım 3 tane( bir nevi) scout transferi yapar mı aynı bölgeye bunların hangisi oynayacak üstüne babel arda emre feghouli var elinde.. resmen kanat çöplüğüne döndük emre hariç hepsini toplasan 1 onyekuru etmiyor

Fatih hocanin yerinde olsam Luyindamayi 6 numaraya cekip defansta Emine sans verirdim.
Luyindamanin 6 numara oynamisligi var bu arada.
Ekli dosyayı görüntüle 97188

Fatih

Omar - Emin - Marcao - Saracci

Luyindama

Kerem A. - Taylan - Etebo - Emre Kilinc

Diagne / Ali​
1- hoca ardayı kesmez
2- luyindama kendi yerin donk luyindama yerine benim aklimdaki kadro da bu. İstedigimden değil hocanın yapacağını bildigimden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt