- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
falkao rvpnin yanında MUĞDAT kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Ağaoğlu ağlıyor
onu zaten önceden belli ettiler. yesinler çatır çatır alinin paralarınıBiz Parayi severiz diyorlar.
Bir şey olmaz.
Sende çok daha büyük çöpler var.
Nasıl daha hayırlı ya? Bu bilmem neler yüzünden 1 sezon daha çöpe gidiyor. Yine CL geliri yok. Seneye kimseyi alamayız.Böylesi daha hayırlı, önümüzde ki kongrede güle güle.
Satış ve transfer konularında ağzımıza sıçtılar 3 sezondur
niye şaşırıyorsun lan, hoca da aynı şeyi dedi işte.NE?
Dedi mi gerçekten bunu ya
Bir şey olmaz.
Sende çok daha büyük çöpler var.
Nasıl daha hayırlı ya? Bu bilmem neler yüzünden 1 sezon daha çöpe gidiyor. Yine CL geliri yok. Seneye kimseyi alamayız.
twitter'da bir hesap paylaşmış ben radyoyu dinlemedim fake olabilirNE?
Dedi mi gerçekten bunu ya
Hoca laf sokmak için dedi öyle yav.niye şaşırıyorsun lan, hoca da aynı şeyi dedi işte.
sen peşinen söv yalanlanırsa da sittir et hakediyorlar zatendoktorum gerçek mi ona göre sevecem
muğdat'a hakaret etmeyelim eli belinde hiç yürümedi adamfalkao rvpnin yanında MUĞDAT kalır
Usaklar GS da transfer bitmez dedum. Bakin gordinuz mu bitmedu.Abdürrahim ne zaman konuşacak. Yüzü varmı merak ediyorum ne saçmalayacak.
pazar kasımpaşayı yenersek çıkar konuşurAbdürrahim ne zaman konuşacak. Yüzü varmı merak ediyorum ne saçmalayacak.
Daha fazla istiyorlarsa anlaş oyuncuyla ocakta ver 1m imza parasi öyle al. Ama nerdeee bizde o transfer akli....Yaw Zinkernagel'in 3 ay sozlesmesi kalmis. Daha iyisi ve genci icin 4.5 isteyen takim onun icin ne kadar isterki? 1 milyon + bonuslarla alin iste
Falcao yaş küçültme olayı doğru galiba 37 yaşında şu an net
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi