Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriye 2 aydır basıyoruz süper

Seri transferi baştan aşağı kepazeliğimizi gösteriyor.
İnşallah olmaz inşallah bu yönetim hiçbir transfer yapmaz , ben artık çok keskin bir dönüşle transfer istemiyorum.
Geleceğimizi ne kadar az ipoteklerlerse o kadar iyi bunlar gibi çok zorda olsa aklı başında bir yönetim gelene kadar umarım transfer yapamayız malum yapınca neler oluyor gördük,bunların neleri alabildiğinide gördük.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Yoneticiler bir yerde oturmus cay kahve iciodur simdi yaw. Ne bastirmasi. Transfer falan yok kapattilar artik. Hocada ligi bu kadroyla gotururuz dedi ztn. Bakalim iyi hoca farkini koyacak ortaya

Ulan hakkaten bizim takimin hali nolacak, şu takimin başına duzgun bir yonetim gelmeyecek mi?

Ulan hakkaten bizim takimin hali nolacak, şu takimin başına duzgun bir yonetim gelmeyecek mi?

mayısta seçim var

seneye tepeden tırnağa yeni bir takım olur muhtemelen

ama arda babel falcao diagne feghouli gibi kazıkları nasıl çıkaracağız onu bilemiyorum

Transfer falan bekleyen var halen

Fiziksel olarak mümkün değil, cünkü covid testi falan yapmalılar.

Eğer sağlık kontrolünü yapmayacaksak olur.

Transfer bitti bence.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Taylan sakatlanirsa ne olacak

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Arda transferi yönetim ile hoca arasındaki bağı dolaylı yoldan kopardı bence. Bu transferdeki zıtlaşmanın getirisi olarak ise yönetim hocayı yıldırıp, zor duruma düşürmek için bilinçli olarak transfer hamlesi yapmıyor. Limitsiz şikecilerin, ekonomisi beter teşvikçilerin yapmış olduğu bunca transfer hamlesine bu kadar kayıtsız kalınması art niyetten başka bir şey değil.

Transfer yasağını kaldıran Şanlıurfaspor, Galatasaray’dan Erkan Süer ve Süleyman Luş'u sezon sonuna kadar kiraladı.

Kiralama anlaşmasında iki futbolcunun sezonda 20'şer maç oynatılma zorunluluğu yer alıyor. https://t.co/MTyfvS7Ldk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt