- 18 Mayıs 2011
- 53.365
- 57.306
- 4.613
Herkes takipte olsun ozamanYarım saat sonra yönetim istifa operasyonu yapılacak twitterda.
Bu konuda bir konsorsiyum oluşturuldu.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes takipte olsun ozamanYarım saat sonra yönetim istifa operasyonu yapılacak twitterda.
Evet herkes destek olsun pls.Herkes takipte olsun ozaman
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Ben ayı olabilirim ama onu yavrum diye sevmemApoyu seversin sen kmki.
Murhan'i operasyon baskani yapalim. Cocuk alev almistir simdiYarım saat sonra yönetim istifa operasyonu yapılacak twitterda.
Ayi yavrusunu severken bogarmis.Ben ayı olabilirim ama onu yavrum diye sevmem
O hıyar yüzünden twitterda 2 bin takipçi kaybettik, mal mal tweet atıyordu.Murhan'i operasyon baskani yapalim. Cocuk alev almistir simdi
20 yaşında, Bulgaristan liginde oynamış bir oyuncuyu kaç defa seyretmiş olabilirsiniz yahu. Ben hayatımda duymadım, çöp veya süper demek bu kadar kolay olmamalıGelse gelse İvanov gelir. Bir boka da derman olmaz çöpün teki. Anca onu alırlar.
Renktaş, bizim adımıza mı sevindin, Konyaspor adına mı anlamadımAhmet Çalık Konyaspor ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
allahuuuuuu ekberrrrrrrrrr
allahhhhh
Takipcisavarmis mubarekO hıyar yüzünden twitterda 2 bin takipçi kaybettik, mal mal tweet atıyordu.
Renktaş, bizim adımıza mı sevindin, Konyaspor adına mı anlamadım
yönetim başarısıdır bu , iki kere daha 5 yedimi Urfa çocukların özgüveni tavan yapar geri dönerlerYalnız urfa son iki maçının birinde 7-0 biri 8-0 yenilmiş.
Muhtemelen tüm maçlarda bile oynayabilirler.