Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erol bence de nazire yapıyor hatta Ali demiştir öyle de diye

Siz transfer yapamazken biz 20 tane yapıyoruz ayağı yapıyorlar.

Fb transfer yaptıkça FT kesin sinirleniyordur.

Muhtemelen buendia+guilano yapar kapatırlar.

Norwichteki çocuğu ucuza alamazlar nekadar paraları kaldı o onemli

Hoca farkında bence, patlaması da yakındır. 2 mağlubiyete bakar.

bence hocanın yönetime bakışı tam taraftarınki gibi değil

hoca arkasındaki taraftarla yönetimi baskılayıp istediklerini yaptırmak istiyor ama yönetimin devrilmesini de istemiyor

çünkü yönetim şu an paratoner gibi onun için ayrıca bu kadar avucunun içinde kendisine muhtaç yönetim de bulamaz

arda olayından bu yana ettiği lafları her başkan kaldırmaz mesela

aysalla böyle bir şey yaşadığını düşünsene mesela

Kaale almayın şu şikecilerin mal hocasını seneye ardına teneke bağlayıp yollarlar
hayat döngüden ibaret degildir insanlar öyle sanıyor ki normal 2000yılında alınmış başarının masturbasyonuyla hala bi hawalarda 3. klas takımları zor geçiliyor. yazık ama zaten tc'nin osmanlı fetişiyle çok da farkı yok

Bielsa iyi başlayıp iyi bitiremiyor ne maçları ne de sezonu genelde.

Çok kırılgan adam ha sabredersen çağ ağlatır.

Lille bugün bu durumdaysa teneke bağlayıp yollamalarına rağmen onun sayesinde. Adamın aldırdığı oyuncuları iyi paralara sattılar hep.

Bunlar şampiyon olmak uğruna guilano filan da alır.
Bizim reziller hainlik yapıyor , reise transfer yapmayacaz sözü bile vermiş olabilirler , kafayı kırdırttılar .

bence hocanın yönetime bakışı tam taraftarınki gibi değil

hoca arkasındaki taraftarla yönetimi baskılayıp istediklerini yaptırmak istiyor ama yönetimin devrilmesini de istemiyor

çünkü yönetim şu an paratoner gibi onun için ayrıca bu kadar avucunun içinde kendisine muhtaç yönetim de bulamaz

arda olayından bu yana ettiği lafları her başkan kaldırmaz mesela

aysalla böyle bir şey yaşadığını düşünsene mesela
Evet bu doğru. Baskın yönetimi hoca istemez çünkü sözü geçmemeye başlar. Aysal dönemindeki sorun oydu.

Şimdi başkana çakıyor, yönetime çakıyor sorun olmuyor.

Ha bu kadar iş beceremez olunca da deliriyor ama. Bence bu noktada bu yönetimle gitmez açıklamasını elli kere yapardı lakin yerine gelecek yönetim kendisini pasifize eder diye de çekiniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt