Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ivanov konusunda bu mu özgür mü patlayacak merak ediyorum,2 gün sonra ikiside konuşulmayacak orası kesin duyumcuların son 2 günü..

trasnfer dönemi sunder till die 1. sezonu. sonunda sunderland düşüyordu. hayırlısı

Keske Transfer dönemi kapanir kapanmaz Terim bu yönetime lafi soksa

Fatih hoca bence şu an fenerin kadrosunu değil ama rahat kadro kurabilmesini kiskaniyordur arkasında böyle kara para aklama bir başkan istiyordur
Doğruya dofru fatih hocaya al sana sınırsız kadro diye birşey tam anlamıyla olmadı hic
Şu Tudor'a verilen imkan verilebilseydi keşke

Fatih hoca bence şu an fenerin kadrosunu değil ama rahat kadro kurabilmesini kiskaniyordur arkasında böyle kara para aklama bir başkan istiyordur
Doğruya dofru fatih hocaya al sana sınırsız kadro diye birşey tam anlamıyla olmadı hic
Aysal dönemi verdik yav. Shaqiri alınamadı bir onda da Bayerne vermeye çalıştılar adamı.

Aysal dönemi hoca çok başarılıydı evet o dönem haklısın
Ama bu Erol sepetlenir emreyke catisirlar eminim çünkü emre müdahale etmeden duramaz
Hepsini üst üste koyayım reis.

Bunlar yerlerde sürünse su vermem, o Emre şerefsizi başka ülkede olsa hapiste falan olurdu.

Lakin keşke değerli başkanımız oyun oynarken kural değişmez diye kafa açmakla kalmasaydı, kuralın ebesine atladılar çünkü.

Ooo Özgür Ivanov+2 os demiş daha yeni gördüm. Belhanda da gitti diyor hala. İnanmak istiyorum ya.

Bu arada perottiye 3 yıl için 10milyon avroya yakın para bağlamak nedir birader Babel gibi güzel.emeklilik üstelik.babele.gore dizler gidik

EjbPLOYWsAAgDxM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt