Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
şuan ben bile bakınca beynim yandı1 harf yüzünden şizofren diyecektim az kalsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şuan ben bile bakınca beynim yandı1 harf yüzünden şizofren diyecektim az kalsın
Eskiden para yardımı yapardı kulübe ama şu yönetimde yapsa da çok az yapmıştır.Yav insanlık hali falan da.
Monacospor diyen daha Türkçe konuşamayan herifi transfer yap diye yollamak neyin kafasıdır.
Neyin diyetini ödüyoruz biz bu liyakatsiz heriflerle.
başkanın hatası da tam o noktada var. abdurrahimin çok önceden bu transfer işinden elini çekmesi lazımdı başkanın ama lafını geçiremiyor mu yoksa kıyamıyor mu bilmiyorum ama içten içe hiç bi yöneticinin bu durumdan memnun olduğunu sanmıyorum.Albayrak'ın yapacağı tek 1 iş vardı o da floryada futbolculara, teknik ekibe moral vermek
Onu değil de daha karmaşık işleri seçti
Bundan sonra dinlenmesi lazım
Transfer için yeni Haldun Üstüneller bulmalıyız
Keşke gelse de monacaspor vermez Albayrak var bizdeOnyekuru kadro da yokmus
Evet yaptı.Eskiden para yardımı yapardı kulübe ama şu yönetimde yapsa da çok az yapmıştır.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Monaco neyin peşinde bilmiyorum da bize gelmez büyük ihtimalOnyekuru kadro da yokmus
zorunlu opsiyon ile verirler ancaKeşke gelse de monacaspor vermez Albayrak var bizde
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emre akbaba transferi saçlarımı beyazlattı diyen adam şaşırtmıyor hiçbişeyi artıkYav insanlık hali falan da.
Monacospor diyen daha Türkçe konuşamayan herifi transfer yap diye yollamak neyin kafasıdır.
Neyin diyetini ödüyoruz biz bu liyakatsiz heriflerle.
Yüzde yüz katılıyorum. Şov yapınca hepimiz düşüyoruz ama takır takır paralarını alıyorlar. Ali Koç hiç sevmem ama sponsorluk adı altında bayağı para aktardı. Alacağı para olursa da yine de çok para hibe etmiş olacak . Bizde de rangers takımına groshpers vs diyen adam taraftar diye yönetimde üst düzeyEvet yaptı.
Yakın zamanda borsada hisseler yükselince satarak geri aldı o paraları.
Uefa gruplarından para gelse onu da borca sayacaklardı.
Millet de hasta GSli falan sanıyor. Tursun parasını istedi diye hain ilan eden de bunlardı yani.
Valla beleş, yaşlı vs olmadan kimseyi alamaz bu yönetimzorunlu opsiyon ile verirler anca