Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu altyapi olayini anlamiyorum burda 1 senedir suleyman lus duyuyorum adami urfaya kiraya veriyorlar celil yuksek duyuyorum baska capsiz takima gidiyor ya forumdakiler topcudan anlamiyor yada ft anlamiyor bu altyapi niye var sanliurfa demirspotmra oyuncu yestirmek icinmi toptan kapatin gitsin

İlk 11: Fatih- Omar- Luyindama- Marcao- Saracchi- Taylan - Etebo- Seri- Onyekuru - Emre Kılınç - Falcao....
Yedek: Okan Donk Emin Linnes Emre Akbaba Fegoulli Belhanda Oğulcan Babel Ömer Bayram Arda Diagne......... Kulübe de zengin olur. Alternatifli olur.

Ama gönlümden geçen Fegoulli Belhanda Babel Ömer Bayram gibi oyuncuları izlememek......kadro dışı bırakıp gençleri koymak

transfer yapmadi ya ne desem az bunlara

Bunlar gidecek diye kulube ceplerinden para vermiyor!!!!

Cash olmadigi icinde transfer yapamiyorlar, birakin transferi maaslari odeyemeyecekler sezon icinde

Ozellikle AA denen rizeli

zehir zikkim ettiler bize her transfer donemini

Iyi saygili ve nezih bir son iki gun dilerim
Iyi forumlar
Yöneticiler görmeden sil reis, yoksa uzuuuuun bir ceza alacaksın gibi görünüyor.

2B65CCEA-56BE-4FE9-BE2A-C41EEF81D6D0.webp

Özgür Kardesimizle daha bugün konustuk. Hala olacak diyor. Bekleyip görelim.

Ben bu altyapi olayini anlamiyorum burda 1 senedir suleyman lus duyuyorum adami urfaya kiraya veriyorlar celil yuksek duyuyorum baska capsiz takima gidiyor ya forumdakiler topcudan anlamiyor yada ft anlamiyor bu altyapi niye var sanliurfa demirspotmra oyuncu yestirmek icinmi toptan kapatin gitsin

Anlamıyorsan çok da şey etme

Ben de böyle orta saha için sövüp ban yemistim aksamina badou ndiayeyi açıklamıştık belki okanin küfrü de bu etkiyi yaratir

Yüzde yüz katılıyorum. Şov yapınca hepimiz düşüyoruz ama takır takır paralarını alıyorlar. Ali Koç hiç sevmem ama sponsorluk adı altında bayağı para aktardı. Alacağı para olursa da yine de çok para hibe etmiş olacak . Bizde de rangers takımına groshpers vs diyen adam taraftar diye yönetimde üst düzey

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cem uzan olsa neler yapardı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt