Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu sürekli hale getirsen alt yapı da işler çünkü alt yapıya yatırın yapabilirsin. Toprakta, kötü zeminde oynayan, götünü yırtsa süre almayan 18 yaşındaki çocuklar o psikolojiyi kaldıramaz. Tecrübeli winner, alt yapı, scouting dengeli olmalı.

Menajerlerin kucağına düşülerek transfer yapıldığı sürece bu iş zaten olmaz.

O yüzden yönetic kavramı değişmeli; mevzu vizyon da değil güncel futbol düzenini takip etmek. Bugün Young Boys, Dinamo Zagreb 10 m euro maaş bütçeleriyle her sene çift haneye adam satıyorsa sıkıntı zaten zihniyettedir.

2 yılı feda etmiyoruz sonra acı çeke çeke başarıszlık geliyor o 2 yılda.

Hamza sonrası karanlık dönemde futbolu takip etmeyi bırakmıştım.Tudorlu döneme kadar. 2017den beri düzenli takip ediyorum. Yarın yine gençlerin yerine babel falko feghouli oynarsa düzgün bir yapılanmaya gidene kadar takip etmeyi yine bırakacağım. Posası çıkmış topçulardan da , günü kurtarmak için yapılan hamlelerden de, her zerresine kadar siyaset işlemiş bu futboldan bıktım. Tek motivasyonum akademiden çıkan gençlerin bir gün oynama ihtimalı ve scout transferlerinin gelişim süreciydi. Onu da kaybettim yavaştan.

Keramettin. Sen bu forum icin bir sanssin. Uyeler senin gibi bir yoneticiye sahip oldugu icin gercekten sansli. Bu dedigin cok ama cok dogru. Eski basligimi hatirla. Derwall, sonrasi Kalli. Dedigin cok ama cok dogru. Keske gencler bilseler.

Bir de Keramettin tribunler var.

1989'da Yari Final oynadik Sampiyon Klupler Kupasinda. Hagi kalbimizi bir tek o yil kirmisti.

Sonra 2000'de kupa alana kadar Sami Yen tribunlerinde hep soylenen bir beste vardi.

"Hanginizin var boyle tarihi,
Kim oynadi yari finali"

diye baslardi.

Sonra da "Cimbom Final yakisir sana" diye biterdi.

O final 2000'de geldi. 2 tane de Avrupa Kupasi geldi.

Vizyoner olan once eski yoneticilerimiz sonra da taraftarimiz idi. Biz Fener'le kafayi bozmamistik. Avrupa'yla bozmustuk. 11 yil resmen kivrandik sonra da Avrupa sampiyonu olduk. Transfer'le de kafayi bozmamistik.

2000'de hem ligi aldik hem Turkiye Kupasini hem UEFA'yi hem Super Kupa'yi. 1999 ile 2000 arasi kayda deger tek transferimiz yoktu. Kale'ye Mehmet Bolukbasi'ni sonra defansa Ahmet Yildirim'i falan almistik. Cok iddiasiz isimler yani.

Neyse cok uzatmayayim. Takim eksik. Takim'da ismi buyuk cismi kucuk cok adam da var farkindayim.. Yonetim 1986 yonetiminin dahi cooook uzaginda. Demek istedigim formaya, takima hocaya guvenilsin o. Sevgiyle
Hoca ümit vermiyor abi. Onu ne yapacağız? Hatta ümidi geçtim. Benim hocaya 1 gram inancım kalmadı artık.

Rangers maçına kadar hocanın forumdaki en büyük destekçilerindendim ama takke düştü kel göründü. Yarın 2-3 kötü sonuçta hoca eleştirilmeye başlanacak ağır şekilde.
Hoca eski hoca değil. Biz eski hocayı son ayrılışında kaybettik. Herkes yavaş yavaş görmek, kabul etmek istemese bile bunu anlayacak. Ortada suratımıza suratımıza vurulan gerçekler var.

Hala Babel ve Feghouli'den medet uman adamdan bir halt olmaz bu saatten sonra. Kimse kusura bakmasın.

Adamın ne cesareti kalmış ne enerjisi. Gerçekleri ısrarla görmek istemeyen ve sürekli bahane uyduran birine dönüştü iyice.

Ha bu sene şampiyon da olabiliriz. Ama Avrupa'da yine elek ederler bizi ve sadece günü kurtarmış oluruz.
Kliğimizi kaybediyoruz artık. Son 35 avrupa maçında 4 galibiyetimiz var yav.

Hamza sonrası karanlık dönemde futbolu takip etmeyi bırakmıştım.Tudorlu döneme kadar. 2017den beri düzenli takip ediyorum. Yarın yine gençlerin yerine babel falko feghouli oynarsa düzgün bir yapılanmaya gidene kadar takip etmeyi yine bırakacağım. Posası çıkmış topçulardan da , günü kurtarmak için yapılan hamlelerden de, her zerresine kadar siyaset işlemiş bu futboldan bıktım. Tek motivasyonum akademiden çıkan gençlerin bir gün oynama ihtimalı ve scout transferlerinin gelişim süreciydi. Onu da kaybettim yavaştan.
Aslında sıkıntı şu. Bugün orta saha yok di mi takımda. Alt yapıda Bartuğ dışında, bu çocuk oynar denilecek bir adam var mı, o bile yok.

Ümit Milliye bakıyorsun bazıları iyi ama bazıları menajer önermesi ya da sırf büyük takımda diye alınan kalitesiz oyuncular.

Şu övülen Ravil Tagir mesela, sırf yaşından dolayı world class stoper yapıldı halbuki bunun arkası pr çalışması başka bir şey değil. O Seyit miydi, Berke'yi Londra'da 5 m euroya satmaya çalışırken gelip Fenere 2.5a vermesi gibi. Gençler yetenekli diye değil pr yapıyor diye duyuluyor. Ömer Faruk über yetenekse neden bugün Fener elinde Mert Hakan, Sosa varken 10 numara arıyor?

Yoksa Arda 18 yaşında Anfield Road'da Liverpool'u tokatlıyordu, çok mu fizikliydi ya da çok mu tecrübeliydi? Mevzu yaş değil, başka şeyler var o kesim.

Başakşehir bile alabilir. adamların sol kanatı patladı onyekuru isterler

Fatih
Omar-luyi-marcao-sara
Taylan
Belhanda-etebo
Kerem-diagne-ali yavuz​

biraz da böyle denesek bari. Babelle feghouli oynuyor da ne oluyor. Belhanda yerine arda da olabilir. Hoca ileri 3lüyü yine oynatmaya devam ederse bu sene bitmeyecek bir eziyete döner. En azından gençler koşar savunmaya gelir hızlı hücumlar görürüz

gecenin bu saatinde halen buraya yazanlar var kapanmadı mı daha nöbet kaç saat kaldı resmen bitmesine transfer geleceğine ümit edenler var daha sanırım

Orta sahayı falan geçtim Babel-Onyekuru değişimi yapsak müthiş olur, Babel gitsin bonservisiyle sonrasında Onyekuru'yu 1 yıllığına kiralayalım opsiyon falan bile istemiyorum ulan yetti artık.

babel milli oyuncu normal şartlarda bu herifi dandik anadolu takımı bile piyasaya sunar ve satar hatta para kazanırdı

Hoca ümit vermiyor abi. Onu ne yapacağız? Hatta ümidi geçtim. Benim hocaya 1 gram inancım kalmadı artık.

Rangers maçına kadar hocanın forumdaki en büyük destekçilerindendim ama takke düştü kel göründü. Yarın 2-3 kötü sonuçta hoca eleştirilmeye başlanacak ağır şekilde.
Hoca eski hoca değil. Biz eski hocayı son ayrılışında kaybettik. Herkes yavaş yavaş görmek, kabul etmek istemese bile bunu anlayacak. Ortada suratımıza suratımıza vurulan gerçekler var.

Hala Babel ve Feghouli'den medet uman adamdan bir halt olmaz bu saatten sonra. Kimse kusura bakmasın.

Adamın ne cesareti kalmış ne enerjisi. Gerçekleri ısrarla görmek istemeyen ve sürekli bahane uyduran birine dönüştü iyice.

Ha bu sene şampiyon da olabiliriz. Ama Avrupa'da yine elek ederler bizi ve sadece günü kurtarmış oluruz.
Bak Onur. Eski adamlik oynamak istemiyorum. Hincal var bilirmisin? Biz Barcelona'dan Popescu'yu transfer etmisiz 1998 Haziran'inda. Ki o Popescu'yu canli izlemek icin ilk TSYD kupa macinda tribundeyim.

Neyse Popescu donemin en onemli libero'larindan birisi. 3-5-2 duzeninde defanstaki en iyi libero'lardan. O donem dunya alem 3-5-2 oynuyor birkac klup haric.

Fatih Terim'in hedefi 2-5-3

Defansta Popescu'yu Bulent Korkmaz'la tek oynatiyor. Hakan Unsal'la Fatih Akyel o zamanki defansif beklerimiz ama onlari orta sahaya kadar cikartiyor. 2-5-3'u illa oyanayacak. Ve de oynuyor. Zaten o sayede Arsenal'i alt ediyoruz 2000 finalinde.

O done, Hincal sallayip duruyor Terim'e. Popescu ki 3-5-2'nin kitabini yazmis nasil libero oynatilmaz. Taraftar Hincal'in etkisinde. Ama Fatih Terim dinlemiyor. Denemeye devam ediyor ve basariyor sonucta.

Fatih Terim enteresan adam. Sevabi cok hatasi cok. Almaguer hatasini mesela. Affedemem. Neyse bu adami rahat birakin. Hele ki yonetim arkadan vurmusken rahat birakin. Destek verin. Guzel seyler gelecek. Yeter ki kafayi sahaya versin.

Anadolu kulübü satardı çünkü max 1-1.5 m arası maaşa oynatacağı için. Biz adama kulübü tapuladık
feguli ve babel sırf isimleri sayesınde araplaa ve çine satılırdı bu maaşlar ile

piyasaya hakim yöneticilrin varsa pazarlayabiliyorsan mutlaka satardın üstüne parada kazanırdın ikiside milli oyuncu

Olsa yapmaz mı hoca ya? Taylan mı vardı ortada adam remen yokluktan çıkardı herifi. Geçen sene Ömer Bayram mesela. Ne yapsın bir söyleyin Babel Feghouli diyorsunuz. Kimi oynatacak ya gözünüzü seviyim Kerem, Ali Yavuz hele futbolcu olduğu bile şaibeli olan Sekidika'yı hiç demeyin. Olsa niye hoca oynatmasın o zaman Taylan'ı da oynatmazdı. Abi bu adamlar ptt'de yedek kalacak adamlar tamam Babel Feghouli çöp ama bu adamlar sahada kaybolur silinir. En azından Feghouli'nin form tutma ihtimali var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt