Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener bu sene şampiyon yapılmak isteniyor açık ve net. Başakşehir bile anladı bunu top mop oynadıkları yok adamların.
Bizim yönetimde yapmak istiyor ama , o da Belli. Transfer bütçesi varken 1 adam bile almamak bilinçli bir olay.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerekirse şu kadar aşar cezayı yersin artısı eksisinden fazlaysa. Zaten kaç kişi oynatıyorsun ki kadronda?
>> YÜZDE 5'E KADAR AŞILIRSA: İhtar
>> YÜZDE 6-10 AŞILIRSA: Kadro sınırlaması

Bugün maç var bugün de transfer olmaz. Yarın son gün aceleyle pandev dzemaili paketi yapılır transfer biter

Bu duyumcular konusunda neden banlanmıyor diye adminlere sallamaya gerek yok.Her mesajda Özgür Ayten’in banı kaldırılsın iki duyum alalım diyen biz üyelerdik.

Arda için yaptığı baskıyı niye yapmadı?Burada sorumluluk sadece yönetimde değil.Zamanı geldiğinde ses çıkarmazsan sonunda tüm tepki sana döner.
Hocanın sürekli söylediği bir şey var : değerini bulan her futbolcu satılmalıdır
Bunu Marcao için bile söyledi. Belhanda için de ...
ffp ye uymakla yükümlüysek önce futbolcu satmamız lazım 1milyonluk bütçeyle kim getirilebilir ki
Yönetim futbolcuları satmayı beceremedi. Ağzı laf yapan iyi düzeyde ingilizce bilen yöneticiler olsa Marcao'yu 20milyona satmıştık belki de

Yarın transfer felan olmaz yetişmez ne ara ülkeye getircen covid testi yaptırcanda sonucunu tff ye bildirip sözleşme imzalatacan bitti artık bizim için transfer dönemi artık en fazla yurtiçinde mehmet ekici felan gelir oda yönetimin bunu yaparak iyice taraftarı karşışına alacak yüregi varsa

Kulüp olarak borç batağının içindeyiz, şu an taraftar olarak elimizden bişey gelmez. Bu mevcut yapıyla gideceğiz ve maç maç destekliycez bunları. Genel kurul olur, değişim süreçleri yaşanır orasını zaten bende destekliyorum, ama şu an akışta gitmekten başka bişey yok.

Kontratlar çok ağır, sıradan vatandaşın ömrü boyunca göremeyeceği paralar bunlar. Görüyoruz işte Babel gitmiyor mesela örnek, o kontratı kim yaptı 3 senelik? Mustafa Cengiz ve yönetimi. He öyle mi kardeşim, gel sen kongreye bi hesap ver bakalım, daha 2 sene kalıcak bu harabe için bize ne vaad ediyorsun.

Bu hesap ancak genel kurulda sorulur, taraftar sosyal medyada sadece tarafını belli edebilir şu an için.

Başımızdaki hainlerin şu klübün başında 5 saniye bile durmaları fiyaskodur.Akışı falan yok bu işin..Hemen imza mı toplanacak ne yapılacak hemen seçime gidilmesi gerekiyor.
Galatasaray şampiyon olacaksa seçim olsada olur olmasada..Bizi bu durum hiç etkilemez.Daha çok faydası olur.

Şu an taraftar amlamında hiç tepki olmaması tambir rezillikdir..
heleki o ultraslanın yatacak yeri yokdur.

tekrar tekrar söylüyorum bu saatten sonra bunların yapacağı transferden hayır gelmez.Bunların yapacaağı tek hayırlı iş istifa etmekdir.

Başımızdaki hainlerin şu klübün başında 5 saniye bile durmaları fiyaskodur.Akışı falan yok bu işin..Hemen imza mı toplanacak ne yapılacak hemen seçime gidilmesi gerekiyor.
Galatasaray şampiyon olacaksa seçim olsada olur olmasada..Bizi bu durum hiç etkilemez.Daha çok faydası olur.

Şu an taraftar amlamında hiç tepki olmaması tambir rezillikdir..
heleki o ultraslanın yatacak yeri yokdur.
gayet güzel yatıyoruz

Para olmadığından transfer yapamıyorlar diyoruz da bunak dede 2-3 gün önce 250 milyon TL kredi çekilecek demedi mi? Uydurduğunu sanmıyorum yönetimi yalayıp durduğuna göre bilgi de geliyordur.

Birilerini satmaya bile gerek yoktu. Babel‘e kadro dışı bakırım diye tehdit ettin mi bak bakalım nasıl gidiyordu. Fulham vs. bulurdu illaki bir yer. Maaşını da bonservis gösterecektik daha önceki yaptığımız gibi.

1m de elde vardı 2m de ordan gelse 3 milyona en kötü 1 orta saha, 1 kanat alınırdı. Kiralık, scout, opsiyonlu illa bir şey olurdu. Para var zaten. Bunu bile yapamıyorlarsa art niyet vardır beceriksizlik değil. Bu hainlerin ibra edilmemesi gerekir. 1 senemizi hiç ediyorlar çünkü.

Hocanın sürekli söylediği bir şey var : değerini bulan her futbolcu satılmalıdır
Bunu Marcao için bile söyledi. Belhanda için de ...
ffp ye uymakla yükümlüysek önce futbolcu satmamız lazım 1milyonluk bütçeyle kim getirilebilir ki
Yönetim futbolcuları satmayı beceremedi. Ağzı laf yapan iyi düzeyde ingilizce bilen yöneticiler olsa Marcao'yu 20milyona satmıştık belki de
Ozan satıldığında istifa edecektim ama taraftara verilmiş sözüm vardı imasında bulunan kimdi?Artık bazı taraftarların malum partinin malum şahsı savunduğu gibi hocayı savunmasını anlayamıyorum.Kimse hatasız ve eleştirilemez değildir.Geçen sezonu 6. bitiren ve bu sezon başı avrupadan elenen başka bir teknik adam olsaysı tepkin ne olurdu?

Yönetim Resmen Tezgaha Getirdi!!!!

-Mustafa Cengiz rahatsız zaten bu işlere karıştığını sanmıyorum.
- Abdurrahim Albayrak ın Ali Koç la ilişkileri araştırılmalı. Gerekirse Banka hesapları kontrol edilmeli.
-Bilerek transfer yapılmadı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt