Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF LIMITLERI oyuncu yıllık ücretleri, teknik direktör ücretleri, alınan satılan oyuncu bonservis fark ve bedellerini kapsiyor yani bizimkilerin limit mazereti FFP dışında alinan yuksek ucretlerle alakalı diyelim; bu oyuncuların çoğunun indirim yaptığı soylenmedi mi...
Indirim yapmasalardı hic mi oyuncu alamayacaklardı; Ozotnwafor ve Sekidika bile su zamana kadar gitmemisse bu tamamen yetersizlik demek degil mi...
Allahtan Eteboyu aldık diyeceğiz sanırım ama sapkadan(kadrodan) tavşan cikarmak lazım yine.

Rangers şu adamı 55b € ya almış. Bizim ortasahayı patates etti.
Neftçi bu adamı 200b e mi ne almış, o da üstünlük kurdu ortasahamıza

Yönetim Resmen Tezgaha Getirdi!!!!

-Mustafa Cengiz rahatsız zaten bu işlere karıştığını sanmıyorum.
- Abdurrahim Albayrak ın Ali Koç la ilişkileri araştırılmalı. Gerekirse Banka hesapları kontrol edilmeli.
-Bilerek transfer yapılmadı .

Sonucta rizeli, rizelilerin fb sevgisini anlatmaya gercek yok.

transfer komitesi

unnamed.webp

Faruk Süren’le 4 sene üstüste şampiyonluk ve uefa kupası ardından ters düşen,Ünal Aysal ile iki şampiyonluk ve cl çeyrek finali ardından ters düşen hocanın eğer memnun değilse bu yönetimi idare edeceğine ve tepki göstermeyeceğine beni kimse inandıramaz.Hoca Babel,Feghouli,Belhanda,Arda ve Falcao’sundan memnun.Yoksa sürekli regista Seri açıklamaları yapmazdı.Sorunun doğru çözümünü bile göremiyor artık.Ve böyle devam ederse üzülerek yönetimle birlikte gidecek.Kim olursan ol iki sene üstüste Galatasaray’da başarısız olma şansın ve lüksün yoktur.Benim için Galatasaray’dan sonra Fatih Terim gelir.Bunu hocayı efsane olarak gören biri olarak söylüyorum.Malum tayfanın dolar 20 lira olsun banane söylemi gibi biat kültürünün Galatasaray’da yeri yoktur.

Trabzonspor, Vitor Hugo ile anlaşma sağladı. Bugün Türkiye'ye gelecek olan oyuncu 3+1 yıllık sözleşmeye imza atacak. (DHA)

Faruk Süren’le 4 sene üstüste şampiyonluk ve uefa kupası ardından ters düşen,Ünal Aysal ile iki şampiyonluk ve cl çeyrek finali ardından ters düşen hocanın eğer memnun değilse bu yönetimi idare edeceğine ve tepki göstermeyeceğine beni kimse inandıramaz.Hoca Babel,Feghouli,Belhanda,Arda ve Falcao’sundan memnun.Yoksa sürekli regista Seri açıklamaları yapmazdı.Sorunun doğru çözümünü bile göremiyor artık.Ve böyle devam ederse üzülerek yönetimle birlikte gidecek.Kim olursan ol iki sene üstüste Galatasaray’da başarısız olma şansın ve lüksün yoktur.Benim için Galatasaray’dan sonra Fatih Terim gelir.Bunu hocayı efsane olarak gören biri olarak söylüyorum.Malum tayfanın dolar 20 lira olsun banane söylemi gibi biat kültürünün Galatasaray’da yeri yoktur.
Faruk Süren zamanında italyaya
Aysal zamanında milli takıma gitti. Şimdi gidecek yeri yok Bodrum dan başka. Elbette susacak

Onlar ancak yedikleri sucuğun baharatını düşünürler.

İçlerinde gerçekten Galatasarayı deliler gibi sevenler olduğunuu düşünüyorum..Onda hiçbir sıkıntı yok.Ama bir çoğununda Galatasarayla hatta futbolla alakası yok.Sırf heyecaan olsun diye giden adamlar biliyorum..Bu durum ülkedeki tüm takımlar için geçerli.Ama bu oluşumun yöneticilerindede Galatasaraya bağlılık konusunda çok ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorum..

Gerekirse şu kadar aşar cezayı yersin artısı eksisinden fazlaysa. Zaten kaç kişi oynatıyorsun ki kadronda?
>> YÜZDE 5'E KADAR AŞILIRSA: İhtar
>> YÜZDE 6-10 AŞILIRSA: Kadro sınırlaması
Olay tff'nin limiti değil ki UEFA'nın FFP'si. TFF limitlerini bu sene umursayan yok

Faruk Süren zamanında italyaya
Aysal zamanında milli takıma gitti. Şimdi gidecek yeri yok Bodrum dan başka. Elbette susacak

dün adminle de konuştuk hoca yönetim gitsin istemiyor çünkü kendisini bu kadar çekecek, her yaptığını sineye çekecek yönetim bulamayacağını biliyor

ama hoca aynı zamanda hem taraftar nezdinde hem de medyada yönetime karşı gücünün farkında ve sıkıştırıyor yeri geldiğinde

hadi bu sene transfer yapılamadı geçen sene de oyuncu yağıyordu o zaman neden yapılanma filan demiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt