Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen diyorsun ki TFF'nin limitini aş gerekirse ceza ye. Ben diyorum ki tff'nin limitine gelene kadar önce uefa'nın limiti var. UEFA'nın cezası daha ağır
TFF kadro giderine UEFA bonservis bakıyor.
Ustanın maaş kısıtlaması kısıtlama degil zaten o paralara çıkmaya çağımız aşikar.

büyük takimlardaki oyuncular hem kendi oynar hem yanindakini oynatır , bizde eskiden olduğu gibi eboue ,Riera, Sneijder, Melo,Elmander,Drogba, 4 ten fazla hem oynayıp hem oynatan adam oldumu takım çok güçlü olur , şu anda takımda bir tane bile böyle oyuncu yok tamamı sadece oynatan oyuncu

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yediğimiz 2.gol gibi bir pas ve atak yapıp gol atmayı ne zaman öğreneceğiz yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol olmamasi gereken ama yine de butun takimi aval aval baktiran Fatih'in kumesine tilki girmis tavuk gibi kollarini savurarak bitirmeye calistigi modern futboldan ornekler veren guzel bir atak.

.Şu taraftarın bir çoğu bu yönetimi yanlışıda olsa çok destekledi..Taraftarlar tepki vermemek için ellerinden geleni yapmasına rağmen genede çok büyük tepki almayı başardılar.
Gerçekten inanılmaz.Yani bu taraftar bu yönetime inanılmaz sabretti ve arkasında durdu..Ona rağmen öyle beceriksizlerki tepki almayı başardılaar.

Onun var deyip de geldiği kimseyi görmedim ben

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terbiyesizlik yapmayın. Bilet olupta gelmeyen kim var. Rezervasyon ile bileti ayıramayacak kadar bilgisiz isen benim suçum nedir. Haksızlık yapmayın.

Hahahahaha para olmadığı için transfer yapamıyormuşuz. Elektrik faturalarını ödeyemeyen bjk bir sürü adam aldı. Onu geç borca batık anadolu kulüpleri bile 5’er 10’ar transfer yaptı. Zannedersin para içinde yüzüyorlar. Onlara euro 3 lira sanki.

Transfer için illa ki 8-10m euro bonservis saçmana gerek yok bir sürü yolu var. Hiç bir b.k bilmiyorsan bonservisi elinde olan adamı elinden kaçırmazsın.

Galatasaray’a ihanet eden bu yönetime de ona destek verenlere de lanet olsun. Kayserispor Başkanı Berna Hanım kadar olamıyorsanız s.gidin bu kulüpten.

Galatasarayın baş belası MAY üçlüsü istifa etmedi mi daha hala para yok diye aglıyorlar mı

Ozan satıldığında istifa edecektim ama taraftara verilmiş sözüm vardı imasında bulunan kimdi?Artık bazı taraftarların malum partinin malum şahsı savunduğu gibi hocayı savunmasını anlayamıyorum.Kimse hatasız ve eleştirilemez değildir.Geçen sezonu 6. bitiren ve bu sezon başı avrupadan elenen başka bir teknik adam olsaysı tepkin ne olurdu?
Bak hemen farklı konuya geçiyorsun
6.lıkta tabi ben de tepki gösterdim gençlere şans vermediği için hocayı eleştirdim
biz transfer konusunu konuşuyoruz şu an. Transferde geçen sene hocanın istekleri karşılandı mı evet karşılandı. Ancak transferin son günü geldi tüm isimler. Üst üste gelen sakatlıklar güç kaybettirdi. Araya pandemi girdi taraftar gibi önemli bir silahımızı kaybettik vs olmadı. Ama hocanın hataları yok muydu ? elbette vardı
Ama bazı konularda ben bu hoca düşmanlığına anlam veremiyorum . Sırf karalamak için eleştiri yapmamak lazım.
Şu malum partinin savunucuları konusuna gelirsek...
Bu mevzu çok uzadı artık. Saçma sapan bir benzetme. Ben kendi adıma hocayı her hatasında eleştirdim eleştiririm. Ama bazı hususlar bana vefasızlık gibi geliyor anladın mı . Hani sordun ya geçen sene 6. olan başka bir td olsa tepkin ne olurdu diye ? Tabi ki çok fazla tepki gösterirdim. Zaten o td de zorluklarla savaşmaya devam etmek yerine anında giderdi hele ki Covid hastalığı geçirmiş olsaydı... Ama hoca hala takımın başında ve sadece saha içindeki meselelerle değil yönetimin yapması gereken işlerle de uğraşıyor. Hepsini geçelim... Fatih Terim gibi bu kulübün simgesi haline gelmiş övündüğümüz birçok başarımızda imzası olan bir td'ü nasıl başka bir td ile mukayese edebiliriz ki.
O malum partinin savunucuları altı dolu olmayan sebeplerle körü körüne o partiyi savunuyor. Bizim ise savunmak (ki bunu körü körüne savunmak olarak kabul edemeyiz) için önemli bir sebebimiz var o da Avrupa Fatihi ünvanımızı Fatih Terim ile birlikte almamız ve sayısız başarımızda imzası olmasıdır
O yüzden artık şu saçma sapan benzetmeleri bırakalım lütfen.

Bu takım ne zamanki gençlerden kurulu bir takım olur anca o zaman ihya oluruz

Luyindama ve Marcao nun maliyeti 12 milyon euro yani falcao ya verdiğimiz 3 yıllık sözleşme karşılığından daha az

Diagne’ye verilen paraya 2 tane genç potansiyelli santrafor getirirdin, hadi onu da yapamadın git onyekuru ya basıp en azından bildiğin,güvendiğin kaliteli bir oyuncun olurdu.

Babel’in bile 3 yıllık maliyeti imza parasıyla birlikte 10 milyon Euro’ya denk geliyor , yani Hauge’nin maliyetinin yarısı bile değil.

Belhanda,Feghouli gibi oyuncuları satamadın, satamazsın da adamlar Arabistan da bulamaz böyle sözleşmeleri.
Ha şikeciler olsaydı bir yolunu bulup yine satardı bunları o da yönetimin maharetine kalmış

Kısacası çok kötü yönetiliyoruz , tam aradaki makası açma fırsatı geliyor biz hep elimizin tersiyle itiyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu genç scout olayını çok fazla abartıyoruz.Tabiki gönül isterki takımın yaş ortalaması 22 olsun kaliteli olsun vsss..
liyundamaya marcaoya verdiğimiz para ortada.Bu adamlar birde defans oyuncusu.Orta sahaya, forvete alacağın oyuncular daha özellikli olmalı.Galatasaray seviyesinde böyle genç oyuncuları hangi paralarla alacağız.
Öyle sırf ucuz diye takımın genç yetersiz oyuncularla doldurursak o zaman bugünleride ararız..

Biz şu borç yükünden kurtulana kadar karma yapmak zorundayız..
bonservisi elinde, kiralık, genç, yaşlı diyee bakmamak lazım olaya.
Bizim sıkıntımız yaşlı oyuncu almak değil veya kiralık oyuncuda almak değil.Bizim sıkıntımız doğru oyuncuları alamamak.Transfer dönemlerinde sürekli eksik bir yerleri bırakmak.Revizyonu tam anlamıyla yapamıyoruz.

images.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt