Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu Sekidika bu yürüyen Feghouli'den bile kötüyse kıçına tekme vurup yollayalım kardeşim
Bıraksalar Sekidika Feghouli'den daha faydalı olacak ama adama bir 90 dakika bile şans tanınmadı. Sabırsız taraftar bir yandan tecrübesizliğe tahammülsüz Terim diğer yandan. Birde bu transfersizlikte kiraya falan verilirse kulübü fenerlilerin yönettiğine artık kanaat getireceğim.

Bıraksalar Sekidika Feghouli'den daha faydalı olacak ama adama bir 90 dakika bile şans tanınmadı. Sabırsız taraftar bir yandan tecrübesizliğe tahammülsüz Terim diğer yandan. Birde bu transfersizlikte kiraya falan verilirse kulübü fenerlilerin yönettiğine artık kanaat getireceğim.

sirf gecen sezon penalti yaratti diye kesildi

Akşam maçtan sonra kap bildirimi gelir İvanov’un kulübüyle transfer görüşmelerine başlanmıştır diye. Elde kalan bozukluklarla onu alıp kapatırlar. Tahminimi söylüyorum.

İvanov’la taraftarı avutacaklarını sanacak kadar akıl fukarası bu adamlar.

Abdürrahim eşine dostuna gidipte “transfer yapacağız diyorum her seferinde de inanıyorlar” deyip dalga geçip gülmüyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

O koltukta hâlâ oturabildiği için bize de yazıklar olsun.

renktaş, takımı tamamen gençlerden kuramazsın elbette. ama oyuncu satabilmek için genç almak veya altyapıdan çıkartmak zorundasın. yıllardır forvette genç bir oyuncu kullanmadık. muriç, sörloth, cenk tosun gibi satılan oyunculara bakınca biz bırak satmayı gomis'ten sonra o bölgeye kiralık bedelleriyle 30 milyonu geçkin para harcamışızdır. gidip 10-15 milyon euro bonservis vermeye gerek yok 3-4 milyon a da taş gibi gençler var. biz kiralamaya harcıyoruz bu paraları.

3,4 milyona bulabiliyorsak bulalım..Ben fazla abartmayalım diyorum.Yetersiz adamlarla doldurmayalım takımı.
Transfer işi çok detaylı bir iş.Biz burada ne kadar konuşsak çok yüzeysel olur.

benim düşüncem gençde olur, yaşlıda olur,kiralıkda olur, bonservisi elindede olur..Yani karma yapmalıyız.Tabiki ileride iyi fiyatlara satabilimek içi genç oyunclar almalıyız.Ama abartmamak şartıyla.

Son dk ingiltere ligi kadro dışı adamlardan 1 i gelir belki. Yoksa bunlar baska kimseyi alamaz almaz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt