Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ve Onyekuru yedeklerde bile yok,hadi inşallah bari bir umutlanırız yoksa ilk 5e giremicez
İnşallah ikisi de gelir. Gerçekçi opsiyon da koyarsak seneye ffp olmadan alabiliriz. Tabii 18 milyon falan koyar bizimkiler de

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim diyo seri geliyo diye yarin son gun degilmi kac gundur sessizler mac sonu duser transferi kapadik cumleleri, insallah bu yonetimle bi transfer donemi daha gecirmeyiz

lazioya beddua eden ruhani lider kim çıksın ortaya müridi olalım.

Badeletmem ama söyleyeyim

Bize öyle adam lazım değil. Bak beşiktaş bile zorlanıyor neden o adam çapa gibi 1 kişi hücümda eksik oynuyorlar
Josef çapa değil yav. Fiziksel olarak ne durumdadır bilmemde, çapa demek haksızlık olur.

Pereira dönemi bayağı gol atmıştı mesela ceza sahası koşularıyla.

Yahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun

Adam Barreiro Alanyasporda kiralikmis gelecek sezon için takip etmek lazım

Bize öyle adam lazım değil. Bak beşiktaş bile zorlanıyor neden o adam çapa gibi 1 kişi hücümda eksik oynuyorlar
nasıl 1 kişi eksik oynuylar renkdaş bjknin 2 tehlikeli pozisyonda da josef de souza imzası var
josefle bir kişi oynuyolarsa biz seri-belhanda-feghouiliyle 3 kişi eksik oynuyorduk hücumda o da ayrı bi tartışma konusu tabi

Ben Mustafa Cengiz yönetimi olsam bu durumda ne yaparım.

Belhandayı şakkadanak satarım. Şaşırır GSC ahalisi. Hani gitmiyordu? Nerden çıktı bu satış derler, ama fazla etkisi olmaz. Hala yönetimi suçlarlar.
Arkasından şaaak Zinckernagel alırım. Şaaak Feghouli yi satarim, şaaaak Bakayokoyu ve Onyekuruyu kiralarım. GSC forumu çil yavrusu gibi dağılır. Yangıncı tayfa foruma birdaha ugramaz

Bunlar bu saatten sonra kimi alırlarsa alsınlar çapını belli etmiştir.Bunlardan hiçbir halt olmaz.

İşin sinir bozucu tarafı akşama hoca maçtan sonra gevrek gevrek konuşacak hala daha yönetimi savunacak uğraştılar olmadı ocağa kadar böyle gidecez gibi saçma laflar edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt