Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim Kayseri'ye kiraladık geçen yıl Kayseri bile beğenmedi, bizim yönetim teknik ekip hatta froumdaki bazı taraftarlar ısrarla beğeniyor, Emre Taşdemir in bı suçu yok yani , çapı bu kadar çocuğun, sinirle hızlı hızlı yazınca böyle oluyor kusura bakma

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben aslında Caner karektersizinin daha iyi bir opsyon olabileceğini kast etmiştim. Atletico maçını satışını unutamasamda futbol olarak hala ligi domine ediyor malesef. Bu kabiliyet düşmanını izlemeye yeğlerdim.

Yönetim kaç para aldı acaba bugune kadar beklemek için? Umarım biri açıklar

Ben aslında Caner karektersizinin daha iyi bir opsyon olabileceğini kast etmiştim. Atletico maçını satışını unutamasamda futbol olarak hala ligi domine ediyor malesef. Bu kabiliyet düşmanını izlemeye yeğlerdim.
yahu sen yeterki transfer yapmak iste canere kadar 100000 tane bek bulursun , adamların transfer diye bı derdi yokki

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pandemiden sonra seri maglubiyetler gelince maclari izlemeyi birakmistim. 40 haftalik ligi izlemeyi biraktiracaklar muhtemelen. Böyle devam ederse, ki tünelin ucunda isik görünmüyor, gecen seneden daha kötü bitiririz.

Yönetim değişikliği için Mayıs 2021 beklenmemeli. Bir an önce seçim kararı alınmalı ve yeni gelecek yönetime planlama yapacak zaman bırakılmalı. Mayıs 2021’den sonra kim nasıl plan program yapsın?

El birliğiyle 4. Haftadan feneri sampiyon yaptik ya yonetim yedigin kufun haddi hesabi yok

Bence forum sağlam bi karar alıp transfer nöbeti konusu kapatsın. Adminlere sesleniyorum !

Şampiyon olmak için bütün kaoslar erken başladı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt