- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
Ali yavuzu göndermek saçmalıktan başka bir şey değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene böyle diyerek kendimizi avutuyoruz. Geçen yıllarda aynısı endi fb için dükkanı kaptıyor dedik ne oldu? Adamlar zengin başkanlarıyla el altından paralarla rekor sayıda transfer yaptılar. Avrupa'dan ceza alırlar en fazla o kadar. Bütün zenginler fbli maalesef. Biz şampiyon olduğumuz sezonlarda bile para yok deniyor.20 tane transfer yaptı şikeciler neredeyse yarım milyar para harcamışlardır.
Bu sene şampiyon olamazlarsa 10 yıl boyunca dükkana kilit vuracaklar
Bu sene Trabzon’a kaptırırlarsa gelin komediye
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terimin ultra zekası böyle adamlari alın diyor ancak. Ilgilenilen çoğu adam yüksek bedelli idi. Kiralık istemiyor beyefendi, bedava topculari beğenmiyor
mütiş ya
mütiş ya
16 transfer bakasetas da gelecek galiba. Biz hic karsilik veremedik
patliycak bu kadro.

Ben de oyle dusunuyorum ama rakip yok kimi goruyorsunuz fenere rakip olarak?Anasinin amlarinda patliycak bu kadro.
Anasinin amlarinda patliycak bu kadro.

Bunlara yabanci kurali yok ellam ?10 numarada alcaklarmış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef bu sefer hakem falan olmadan da fark atacak bir kadro kurdular. Bu sefer ali koç işi riske atmadı. 20 puan fark yaparlar
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sene sonu bakarızKatılmıyorum ,,
Kimse bahsetmiyor ama Trabzon yine hayvani bir kadro kurdu bu senede
Şikecilerin 35 lik dedelerine karşın tempolu dinamik ve şampiyonluğa aç bir takımları var hamsilerin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi