Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla rengim antu filan bilmem bizim taraftarı da çok umursamam zaten bana kuş mu derler filan diye

geniş kadro var

evet berbat oynuyorlar ama bu ligde şampiyonluk daha çok kötü oynarken sorun çözen oyuncular kazanılıyor iyi bir taktik plan yoksa

en büyük artıları da bu sene rakip yok

Yav o kadroyu maymuna versen şampiyon olur ya millet ne anlatıyor ? 3 tane sağlam forvet yaptılar.Her mevkide bizden iyiler stoper hariç.

ultrAslan UNİ Koordinatörü Tugay Güler: “Hocamız bizim canımız, ciğerimiz, her şeyimiz ama kadroya alınmamak üzere transfer mi yapılıyor? Alınan oyuncular listesinde yok muydu, neden oynatılmıyor? Oynayan futbolcuları hoca istemedi mi? G.Saray herkesten büyüktür, en büyüktür!”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Store'da ürünleri satılmaya bile başlandı bunlar yönetim 1 cümle laf edemez. %100 eminim etseler bile önce yönetimden izin isterler size laf edebilir miyiz diye :D

Fatih hoca:Borclar,transfer herseyi bana yazın,beni suçlayın

Ocak iyidir bekletin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerin bizden 5 kat daha iyi kadrosu varken, nonda bir soktu yine sampiyon olduk
Bu salaklara messi ronaldoyu ver yine birsey olamazlar, cünkü her isini sikeyle serefsizlikle yapan bir camianin isi hicbir zaman düzgün gitmez...hadi simdi yallah antuya simdilik sevinin bir kac haftaya zirlamaya devam edersiniz

NE OCAKİ HOCAAAAAAA , NE OCAKİİİİİİİ. SOVECEM SİMDİ SANADA

.

20201004_212510.webp

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt