Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel: "Kazandığınızda destek kolaydır. Ancak kaybettiğinizde kimlerin yanında olduğunu gerçekte görürsün. Kim benim hakkımda ne konuşuyorsa, umurumda bile değil. Bildiğim tek şey var. Bu oyuncu grubuna güveniyorum. Biz birlikte kazanan ve birlikte kaybeden bir aileyiz."
Sen ve mahreb gang aileden degilsiniz ulan. Dusun yakamizdan!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeteeeeeeeeeerrrr

maxresdefault.jpg

Konyaspor’la 2 yıllık sözleşme imzalayan Ahmet Çalık, yaklaşık 3 milyon TL alacağını Galatasaray'da bıraktı. ffp ye yansırmı

küfür etmeye dahi değmeyecek futbolcular var takımda malesef.Basta o araplar feg ve belhanda sonra evladiyelik arda gamsız 10 milyon euroluk kazma diagne 4 sene eşittir 20 milyonluk imitasyon falcao geri vites babel norveç çıkan en dandik futbolcu lines .Kalecisi fatih ve bunlara rağmen finansal.fairplay var sokağa atılcak 1 kuruş yok diyen bence şampiyonluğu febeye satan yönetim son olarak o eski halinden eser olmadığına artık tamamen inandığım fatih terim.Burdaki kişiler Galatasarayın kanser hücreleridir.Omer bayramı yazmadım çünkü o futbolcu değil. Bunlardan kurtulmamız lazım yoksa gelecek karanlık

Hoca bırakırsa tam sıçarız.

Elimizdeki oyuncu grubu oynatabilecek başka bir hoca dünya üzerinde yok.

Maalesef durum tam da böyle. Hoca gitsin deyip duruyorlar. Giderse gelen hocaya bütçe verilecek 15 tane transfer sunulacak sanki.

Yerli yabancı farketmez gelecek x kişi şu takımı kümede kalmaya oynatır ve sezonu da tamamlayamaz. Böyle b.ktan bir durumun içindeyiz

Ha burdan kasimpaşaspor yöneticilerine tesekkur ediyrum,bizi cok iyi ağırladılar ayrıca bahcelievler belediyesu baskanuna tesekkür ediyrum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt