Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada, Terim cok kotu bir teknik adam. Hep daha fazlasina ister, ve herzaman suclu baskasidir. 3 yilda 30 tane adam alarak ve hala transfer diye tutturan kendisidir. Bu kulube en az 10 tane cop oyuncu aldirip, hala transfer istiyor.

Mc yonetimi, artik yeter be 30 adam aldik 3 senede, oynat topuna demis olabilir.

sallayın bu yılı gitti artık

ocak filan da hikaye paramıza yazık bunların alacağı adama

seneye tepeden tırnağa ak ve pak bir galatasaray geliyor

kenarda deutschland pasaportlu bir yiğit görür gibiyim şimdiden

şu 4-5 cenazenin kontratlarından bir çıkabilsek yeter
arjantin civarı bir hoca da gelebilir son 2 alman fena sıçtı ön yargılayım onlara karşı

Galatasaray yönetimi kasımpaşa yenilgisinden sonra ocak ayı transfer dönemi için girişimleri hızlandırdı

Fenerbahçe'deki mallık yaptıkları transferler değil, avrupa liginde oynamıyorken sadece bu sezon 6 maç fazla oynayacaksin diye bu kadar geniş bir kadroyu erol gibi hem tecrübesiz hem de daha şimdiden tartışılan birine sunmaları. erol bu işin altından kalkamaz bence o kadroyu ve camiayı idare edebilecek birikiminin olduğunu sanmam.

gel gör ki herkesin belli ki birbirine şampiyonluğu ikram edeceği su sezonda iki üç tane takviye ile çok net favori haline gelebilecekken kaosun eşiğindeyiz. bjk bile geldi ghezzal'i almis ffp zorlayıcı bir yaptırım ama elini kolunu tamamen bağlayan da bir şey değil tamamen bizim yönetimin beceriksizliği su yapılmayan transferler.

Aranızda fbnin transferlerine imrenmeyen var mı? İsim olarak söylemiyorum samatta harici aldıkları hiçbir topçuyu takımımda istemem fakat nerde eksik varsa 2'şer 3'er adam aldılar yok limitmiş yok borçmuş falan dinlemediler. Bunu yaptıkları hoca da hoca falan değil. Duran top ve savunma dışında bir şey oynatmayan birisi ama ona bile bu kadroyu kurdular. Bizde de 8 şampiyonlu 20 kupalı Fatih hocamız orta saha yok diye Taylan'ı oyunda sıfırdan profil yaratır gibi sahaya sürüyor. Sol bek Ömer'den asist kralı falan çıkartmaya çalışıyor.

Bizim idrissa doumbiayı huesca kiralamış huesca çapında bir kulüp 200k bile vermemiştir isteyen transfer yapar. Ha diyeceksiniz ki doumbia öyle topçu böyle çöp Gs seviyesinde değil falan arkadaşlar orta sahada sadece kalite olarak değil sayı olarak da eksiklik var.

Ali koç servetini döktü takıma bizde elini taşın altına koyan yok bu yönetim bi sene sonra olmayacağını biliyor Galatasaray'dan faydalanma derdindeler.
Türkiye de ortalama bir vatandaş maksimum 2 yada 3 bakanın adını bilir lakin Turkiyede ki her vatandaş 3 büyüklerin başkanını kesin bilir bundan güzel reklam olamaz . Ayrica Tayyip erdoğana uzaklıkları Galatasaray ,febe vey bejeke formalarının arkasına Tayyip erdoğan yazacak kadardır.

Bizim idrissa doumbiayı huesca kiralamış huesca çapında bir kulüp 200k bile vermemiştir isteyen transfer yapar. Ha diyeceksiniz ki doumbia öyle topçu böyle çöp Gs seviyesinde değil falan arkadaşlar orta sahada sadece kalite olarak değil sayı olarak da eksiklik var.
abi bırakın artık Galatasaray seviyesinde değil laflarını avrupadan 40 adım gerideyiz bize göre topçu etobonun yaptıkları ortada aynısını yapmayacağı ne malum

Kümülatif list

Arsenal

Willock
Nelson - kanat

Villa

Lansbury- o.s.
El ghazi - kanat

BHA:

Propper - o.s
Macallister
İzquerdo - kanat
Baluta - o.s

Chelsea:

Moses - kanat
Drinkwater - o.s.
Bakayoko - o.s.

Palace

Meyer - o.s

Everton:

Bolasie - kanat
Besiç - o.s.
Sandro - forw
Bernard - kanat

Fulham

Seri - o.s.
McDonald - o.s
Johansen - o.s
Knockaert - kanat

Leicester

James - o.s.
Ghezzal - kanat
Slimani - forw
Gray - kanat

Liverpool

Shaqiri kanat
Wilson kanat
Grujic - o.s
Origi - forw

Mufc

Lingard
Mata

Nufc

Saivet o.s.
Atsu kanat
Gayle forw
Aarons kanat

Sheff

Mousset
Rodwell

Southampton

Boufal kanat

Spurs

Clarke kanat
Sessegnon kanat

WBA

Austin forw
Grosicki kanat

West ham

Wilshere o.s
Lanzini o.s.
Snodgrass kanat

Norwich - Trybull, Leitner, Drmic
Stoke - Allen, Ince
Watford - Capoue, Welbeck, Gray, Deulofeu, Hughes, Success, Penaranda

englandda 16 ekimde bitiyomuş gerçi son gün vurgunu daha zor olur

Ne anlattın r'taş acaba? Dediğine göre adamlar bok gibi iş yapmışlar ama imreniyorsun? Dursun Özbekle bi akrabalık var mı?
Benim istediğim oyuncu tipleri farklı diye kötü iş yapmış olmuyorlar. Her mevkiye bol rotasyonlu kadro kurdular. Sen Taylan çıkarsa Donk, Ömer koyuyorsun adam Sosa çıkarsa mhy ozan falan koyuyor. Bekler en az 2 rotasyonlu stoperler öyle forvetler öyle. İsim olarak beğenmesem de bu kötü futbolcu oldukları anlamına gelmez bana uymuyorlar. Burada imrenilen konu isimler değil ortaya koyulan bir sistem. Bol rotasyonlu istedikleri oyunu oynayacak bir oyuncular bütünü.

Bu arada, Terim cok kotu bir teknik adam. Hep daha fazlasina ister, ve herzaman suclu baskasidir. 3 yilda 30 tane adam alarak ve hala transfer diye tutturan kendisidir. Bu kulube en az 10 tane cop oyuncu aldirip, hala transfer istiyor.

Mc yonetimi, artik yeter be 30 adam aldik 3 senede, oynat topuna demis olabilir.

Arda’sı oynuyor ya takım umurunda değildir. Egoist adamın teki yahu. Arda elini öpmese herkesin önünde acaba şu an bu takımda olur, 11 oynuyor olur muydu? Hiç sanmıyorum. En başta şutlanması gereken kişi kendisi ama bu forumda bunu dile getirmek linç sebebi maalesef.

Diagne konusunda da hocaya çok kızan oluyor bunu aldırdı diye ama kesinlikle katılmıyorum.

Elimizde 10-12m gibi bir para vardı. Listede Alan, Pato, Tetteh vs. bir çok isim vardı ve bu parayla bunların birçoğunu getirebilirdin.

Apo ne yaptı tüm transferleri çıkmaza soktu olmuyormuş gibi gösterdi Alan’a ve kulübüne teşekkür etti Tetteh çok para istiyorlar dedi. Eldeki para yabancıya gitmesin diye hem de yalakalık olsun yarın bir gün işim düşer diye son gün Ciner’in kucağına oturdu.

Devre arası olduğu için parayı harcamazsak sene sonuna devretmeyecekti. Son güne kadar bekledi başka çaremiz yok bari Diagne’yi alalım deyip kazığı soktu.

Bu yüzden nefretim çok büyük bu adama. Hesabı sorulacaksa bundan sorulmalıdır. G.saray’a tarihinin en büyük kazıklarından birini atmıştır.

Benim istediğim oyuncu tipleri farklı diye kötü iş yapmış olmuyorlar. Her mevkiye bol rotasyonlu kadro kurdular. Sen Taylan çıkarsa Donk, Ömer koyuyorsun adam Sosa çıkarsa mhy ozan falan koyuyor. Bekler en az 2 rotasyonlu stoperler öyle forvetler öyle. İsim olarak beğenmesem de bu kötü futbolcu oldukları anlamına gelmez bana uymuyorlar. Burada imrenilen konu isimler değil ortaya koyulan bir sistem. Bol rotasyonlu istedikleri oyunu oynayacak bir oyuncular bütünü.
hocam zaten moraller bozuk şuan feneri övmenin sırası değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt