Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne konusunda da hocaya çok kızan oluyor bunu aldırdı diye ama kesinlikle katılmıyorum.

Elimizde 10-12m gibi bir para vardı. Listede Alan, Pato, Tetteh vs. bir çok isim vardı ve bu parayla bunların birçoğunu getirebilirdin.

Apo ne yaptı tüm transferleri çıkmaza soktu olmuyormuş gibi gösterdi Alan’a ve kulübüne teşekkür etti Tetteh çok para istiyorlar dedi. Eldeki para yabancıya gitmesin diye hem de yalakalık olsun yarın bir gün işim düşer diye son gün Ciner’in kucağına oturdu.

Devre arası olduğu için parayı harcamazsak sene sonuna devretmeyecekti. Son güne kadar bekledi başka çaremiz yok bari Diagne’yi alalım deyip kazığı soktu.

Bu yüzden nefretim çok büyük bu adama. Hesabı sorulacaksa bundan sorulmalıdır. G.saray’a tarihinin en büyük kazıklarından birini atmıştır.
Terimin yerinde olsam bi muhabire veririm listeyi kimi istemiş kimi istememiş. haliyle diagneyi ben istemedim diyemez cünkü klubun topcusu ama tettehi istedigi aşıkardı ozaman

Diagne konusunda da hocaya çok kızan oluyor bunu aldırdı diye ama kesinlikle katılmıyorum.

Elimizde 10-12m gibi bir para vardı. Listede Alan, Pato, Tetteh vs. bir çok isim vardı ve bu parayla bunların birçoğunu getirebilirdin.

Apo ne yaptı tüm transferleri çıkmaza soktu olmuyormuş gibi gösterdi Alan’a ve kulübüne teşekkür etti Tetteh çok para istiyorlar dedi. Eldeki para yabancıya gitmesin diye hem de yalakalık olsun yarın bir gün işim düşer diye son gün Ciner’in kucağına oturdu.

Devre arası olduğu için parayı harcamazsak sene sonuna devretmeyecekti. Son güne kadar bekledi başka çaremiz yok bari Diagne’yi alalım deyip kazığı soktu.

Bu yüzden nefretim çok büyük bu adama. Hesabı sorulacaksa bundan sorulmalıdır. G.saray’a tarihinin en büyük kazıklarından birini atmıştır.

Terim de ayni, yonetimde, ikiside bize yakismiyor.

Benim istediğim oyuncu tipleri farklı diye kötü iş yapmış olmuyorlar. Her mevkiye bol rotasyonlu kadro kurdular. Sen Taylan çıkarsa Donk, Ömer koyuyorsun adam Sosa çıkarsa mhy ozan falan koyuyor. Bekler en az 2 rotasyonlu stoperler öyle forvetler öyle. İsim olarak beğenmesem de bu kötü futbolcu oldukları anlamına gelmez bana uymuyorlar. Burada imrenilen konu isimler değil ortaya koyulan bir sistem. Bol rotasyonlu istedikleri oyunu oynayacak bir oyuncular bütünü.
2 tane filan iyi transferleri var. Hadi 3 olsun..

Nitelik > Nicelik. Şaşmaz.

hocam zaten moraller bozuk şuan feneri övmenin sırası değil
Hocam fbye boydan gireyim fakat onların yönetimi ile bizimki arasındaki farkı söylüyorum. Burada fbyi övmekten çok Fatih hocayı savunuyorum. O bu kadar eleştiriliyor ama erola,sergene hatta newton'a yapılan transferler ona yapılmadı.

Terim acilen bu kulupten gitmelidir, her dakkika durarak zarar veriyor.

O yüzden beğenmiyorum isimleri zaten fakat şu an bizim takımın acayip şekilde niceliğe ihtiyacı var. Bir Sarrachi sakatlanıyor tüm oyun tepetaklak oluyor.
Ben bizimkini de doğru bulmuyorum zaten. Doğru bulsam bu saatte ne işim var bu başlıkta. 3 yıldır takımın hiçbir mevkisi tam olmadı.

Bizde ne nitelik var ne nicelik . 🤦‍♂️

Kim gelsin yerine

Baska argumanin yokmu surekli ayni seye tekrarliyorsun.

Biz zamaninda nasil Derwall, Geretsi bulduysak aynisini bulmaliyiz.

Istediklerim:

1. Marcello Gallardo
2. Marco Rose ( Gladbach 1m euroya kapti)
3. Julien Stephan

Bunu yapabilecek vizyonlu, is bitiren yonetim lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt