Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lukas Podolski: "Türkiye'de 85 milyon insan var, yetenek olmaması imkansız. Türkiye'ye daha iyi plan ve altyapı lazım."

vallahi feyiz o donemin transfer nobetini aç bak enzo crivelliyi kaç kere onermisim ben adam 2.5 milyon eueoya başka takıma gitti o donem. Adam olsalardı da avrupadan 3 tane oyuncu alınırdı o parayaz.
Şampiyon oldukta ne oldu şampiyonluk parasını s.ligi gelen tüm parayı gittik olduğu gibi kiralık ve hayvan gbi maliyetli oyunculara bastik. Para o kadar fazlaydı ki şener Jimmy falan 1 er milyon euro verdik.

Keşke o sene basak şampiyon olsaydı da az kendimize gelseydik.

Doğrudur rdas inanırım. Elde 10m euro vardı ya 10m euro. Bu paraya istediğin her forveti alırdın demek istemiyorum ama bir çok futbolcuyu getirebilirdin.
Apo ne yaptı 10 tane adamla görüştü belki Diagne'den önce ve hepsi de olmuyor dedi. İstediğimiz adamlarda İbrahimoviç , Cavani falan değil yani. 10 milyon euro'ya kıçı kırık Alan'ı, Tetteh'i falan alamadı güya. Hani ne yapıyor şimdi bu adamlar Real'e falan mı gittiler? Bir Çin'de öbürü Malatya'da oynuyor.
Son günü bekleyip Ciner'e yatırdı parayı. Sırf bu olaydan dolayı bile bu adamın linç edilip kulübün kapısının önünden bile geçmemesi gerekiyor artık.

Fb pelkas, ademi , perotti + buendia mi ne aciklamak istiyomus

Hala açıkmış nöbet.

Hadi son gün hevesimizi alalım bari. Son gün nöbetini de tutmadık demeyiz.

Ezeli rakibini, bu sene şampiyon olarak patlatma şansın varken, eksik bölgelere transfer yapamayan beceriksiz yönetimin gitme vakti gelmişti.

Ne yazık ki, bu sene şampiyon olamazsak, seneye limitte yerlerde olacak, daha da 3-5 sene toparlayamayacağız.

Bizim beceriksizler koç gibi, limit olayını da aşamazlar, çünkü beceriksizlikte çığır açtılar

Transfer felan olmaz transfer olsada faks maks calısmadı derler adam lısans cıkaramaz bu yonetım

Sözleşmesi elinde olup hala takımı 2 seviye yukarıya çıkartacak oyuncular var fakat şu saatten sonra sanmıyorum...

Terim inatla adam istemedi, yönetim leş de hoca onlardan da les. Bir orta saha gerekirdi en kötü

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aleix garcia belhanda yerine her türlü oynardı bu takımda

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guiliano
Garcia

Ya Guiliano'yu şu şartlarda takıma getirmeyen haindir, çok ciddiyim.
Orta saha - Forvet arasında kanyon var sanki. Falcao orta sahaya gelip top falan almaya çalışıyor, skandal.

son 6 ay . Bu sene secilmeyeceklerini bilip ihanet eden Yönetim defolacak.
3 sene = 6 transfer periodu.
1 tane fena degildi ( gecen yaz)

geri kalan 5 seroluk. He Dursun gibi calip yemediler Allah var, ama yine de les.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt