Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu parada ise yaramamis olacak

Alex Telles, Manchester United’la sözleşme imzalamak için şehre geldi. (James Clark) https://t.co/rS264Cz4AT

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aklı olan yönetim olsa kullanırdı her türlü. Çünkü bu parayı başka zaman kullanamıyorsun. Bu dönem kullanman lazim. 2.5 milyon transfer bütçemiz çöp oldu. Keşke gençlerden beratı alsaydık en kötü

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyle bisey de yokmus galiba,spikerin dedigi abartilmis mi ne

Üstat nesi abartı bunun. Transferin son günü yarın çok flaş gelişmeler yaşanabilir bunları da sarı kırmızı ekrandan sizlerle paylaşırız diyor işte.

10 iq'luk adamlar taraftarı keriz yerine koymaya çalışıyor halen.

Bu dönem elde 2.5 varken transfer yapmayan yönetim, devre arası kimi alabilecek ki? Marcao dışında para edecek adam yok. Onu da ucuza bırakmak zorunda kalır transfer yapması için, yani devre arası da kimse gelmez. Bu dönem 1 orta saha lâzımdı en kötü

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim adam almayı geçtim şu arapları yollayın artık. FFP sene sonu bitiyor, hareket alanı için FALCAO - BELHANDA - FEGHOULİ - BABEL kesinlikle gitmeli MUSLERA sözleşme 1.5€ yıllık yenilenmeli. Aksi takdir de bu takım bir arpa boyu ilerlemez, bu 5 oyuncu 22€ maaş alıyor, Muslera bi nebzede diğer eşekler ne vermiş bu takıma gerekirse fesih et kardeşim.

Üstat nesi abartı bunun. Transferin son günü yarın çok flaş gelişmeler yaşanabilir bunları da sarı kırmızı ekrandan sizlerle paylaşırız diyor işte.

10 iq'luk adamlar taraftarı keriz yerine koymaya çalışıyor halen.

Kadin twitter da yazdi ne demek istedigini. Yarin son gün diye dedim öyle. Yoksa ne bilim diyordu

danteli yalayanlar eğer bu kişi kalırsa
yine yalamaya devam edecek
öyle bir dil var ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt