Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri kiralık
Giuliano
Onyekuru/Ivanov

3'ü gelsin

Jimmy denizliye gidiyordu kanka buna göre
1601891808410.webp

Uğur Karakullukçu: "Milan'ın 4.8 milyon Euro'ya aldığı Hauge için Mayıs ayında Galatasaray, Bodo Glimt ile 1.4 milyon Euro'ya anlaşıyor. Ama oyuncu, 'Ben bu sezonu burada tamamlayayım, size Ocak'ta geleyim' diyor." (Kontra)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu rezilliklerden sonra Cengiz yonetimi zaten gidecek, Dursun zaten gelmez birdaha.

Ali fatinoglu sovmenin teki, tek Ozan kaliyor.

Korkut, Faruk suren ve Liseci agirlikli insanlardan kurulu bir yonetimi var.

Burak elmas da var.

Artik ben genc vizyonu bir adam istiyorum.
Burak Elmas'ın bir ara taraftarın tepkisini çeken bir olayı olmuştu sanki neydi o ?

En çok umutlanan benim bile beklentimi yokettiler.
Bravo yönetim.
Bu dakikadan sonra adam alınmaz alınacaksa da , genç olması lazım ki gelecek yönetim ve teknik ekip kullanabilsin.

Yaziyoruz ama transfer bitti. 5 saat kala kim gelecek? Ucaga binecek, gelecek, saglik kontrol, covid testi falan filan. Nasil olacak o?

Son dakika bir transfer bekliyorum. Kim olursa artık, o derece ümitsizliğe kapıldım. Kevin großkreutz transferinde olduğu gibi evrak işlerini yetiştirememezlik de edebilirler. Beklerim ben. Bu kulüpte hatalarından ders alma çok nadir tabi.

atladığımız en önemli nokta büyük yerlerden emir gelmiş de olabilir bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olması konusunda o yüzden transfer yapma talimatına uymuşlardır ben inanırım böyle bir olsalığa Mustafa Cengiz'in ve Apo'nun hükümet yakınlığına bakarsak

Bunu her sene dile getirenler oluyor. Sadece yeni bir bahane olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt