Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guilano ney yav. Ustte yazilmis o da babel gibi olur. Almayin kimseyi.

evraklar yetişmeyecek gibi

keşke o hajduk split yenseydi bizi de erkenden foyası ortaya çıksaydı takımın. transfer yapmak zorunda kalırlardı belki. bu şekilde çok kötü oldu sezon çöpe gitti resmen

Guiliano mu? Saha içinde gözükmemesinden dolayı Belhanda'ya küfür edilirken daha beter durumda olan Guiliano'yu almak nasıl bir mantıksızlıktır?
Giuliano'yu alırsak öpte başına koy renkdaş görmüyormusun takımda beyin yok hücumda araya pas atacak şut çekecek oyunu yönlendirecek adam yok. Varsın it gibi koşmasın Belhanda koşuyorda ne oluyor pozisyonsuz bitiyor maçlar rezillik. Culyan alınmalı bizim takımda teknik adam yok. Bonservissiz adammı kaldı bu saatte boşta.

Bu saatten sonra futbolcu almayalım kabul ama şu eldeki ruhsuzları bir şekilde göndermemiz gerek. Ben alt yapıdan gelecek her oyuncu ile başarısızlığa okey diyorum. Babel, Belhanda, Feghouli, Falcao, Diagne yerine alt yapıdan oyuncu koyalım. Oynat işe Ali Yavuz Kol'u, Kerem Aktürkoğlu'nu, Alt yapıdan getireceğin 1 orta sahayı. Çöp bile olsa benim çöpüm olur en azından.

dusunun bir sirket sahibisiniz calisanlariniza dunya para oduyosunuz ama hicbiri gorevini yapmiyor delirirsiniz demi.galatasaray sahipli bir sirket olsaydi sahibi aynen bu durumda olurdu.ama gs'nin mali deniz yemeyen keriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt