Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamdolsun ki gelenek ve göreneklerimize bağlı kaldık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liseliler bunlari mali yönden ibra etmezlerse, yapilan zarari ceblerinden mi karsilamali? Öyleyse umarim olur.
Yaw zaten bu konu hakkinda 2 3 tane mesaj attim. Suanda yonetim ve muhalefet kanli bicaklilar. Gecen mali yonden acik bulamadilar diye sadece idari yonden ibra etmediler. Suanki yonetim acik verdigi an mali yonden de ibra edilmezler. Bence bu konu arastirilmali.

Ulan beceriksizler bari Dion Lopy’i getireydiniz Afrika’dan 800 bine falan adam bizim orta sahadaki oyunculari top diye oynar

fati
omar luyi marcao josemir
cagne
emre taylan etebo aliyavuz
zurnafor

ne dersiniz?

Şaka mı yapıyorsunuz troll musunuz ne ayaksiniz bugün zaten sinirli günümüz kaybolun gozukmeyin ortalıkta .geri zekali bir adamin peşinde gidiyorsunuz günaha sokmayın bizi de
Belhanda'ya göstermiş olduğu performanstan dolayı zaten tepkimi ortaya koydum ne kadar sevsem de.. ancak kimse gelmeyecekse bu adamin gitmesine kesinlikle gerek yok

Arkadaşlar sıradan beceriksiz vasıfsız kifayetsiz bir yönetim gösterselerdi bunca küfre tepkiye karşı utanıp sıkılıp bi iki kişi kiralarlardı bu durum normal değil bir aydır zaten isim çıkmıyor ilgileniliyor falan diye geçen dönemlerde ilgilenip alamadılar pato modeste falan resmen bile isteye yapmıyorlar

a575942f74s9.jpg

Durumun özeti budur! Allah yardımcımız olsun.

İşin trajik tarafı ben hocayada güvenemiyorum adalet duygusu olmayan bir teknik direktör bana güven vermiyor Fatih hoca maalesef adalet duygusunu kaybetmiş gibi bundan sonra düzelmezse zaten sonuç belli

O dönemki daha komik durum 7 milyon euro bonservis 3.5 maaşa alınan Elano'nun gönderilirken yapılan açıklamaydı. Ha bir de 100 bin karla gönderilen Keita var. Ha bir de sezon ortası Hamburg maçı öncesi gönderilen Meira ile, sonraki sezon yine Avrupa'ya forvetsiz girdiğimiz dönemi de unutmamak lazım. En azından onlar Avrupa'da eksik bırakıyordu bunlar ligde bile eksik bırakıyor.

"Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Elano Blumer'in avro 2.900.000 bedelle SANTOS FC'ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu taktirde elde edilen karın %50'si de şirketimize ödenecektir.

Oyuncu aşağıda belirtilen alacaklarından vazgeçmistir:

2010-2011 sezonuyla ilgili olarak tahakkuk etmiş: 1.558.364 Euro

12.000 ABD Doları

2010-11 sezonu sonuna kadar tahakkuk edecek: 1.200.000 Euro

İleriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam: 6.200.000 Euro

Menajer alacağı: 200.000 Euro

olmak üzere şirketimizin toplam taahhüdü 9.158.364 Euro ve 12.000 ABD Doları kadar azalmıştır.
Bence Futbol A.Ş'yi yabancı sermayeye satıp yeni bir vizyon ve yapılanma ile devam etmeliyiz. Hem başarı profesyoneller ile daha çabuk gelir. Hemde en azından böyle saçmalıkları izlemeyiz. Bizim de hakkımız koltuklara oturup rahat rahat maç izlemek. Lakin bu benim düşüncem sadece ütopik bir rüya olarak kalacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt