- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Hamdolsun ki gelenek ve göreneklerimize bağlı kaldık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir yaptırım yok mu?
Yaw zaten bu konu hakkinda 2 3 tane mesaj attim. Suanda yonetim ve muhalefet kanli bicaklilar. Gecen mali yonden acik bulamadilar diye sadece idari yonden ibra etmediler. Suanki yonetim acik verdigi an mali yonden de ibra edilmezler. Bence bu konu arastirilmali.Liseliler bunlari mali yönden ibra etmezlerse, yapilan zarari ceblerinden mi karsilamali? Öyleyse umarim olur.
Bi de daha yönetime giremiyorlar sanırım admirimYok.
En fazla ticari itibar kaybı olur.
Yok abicim yok koskoca kulübe başkan bulamıyoz inanılır gibi değilAmma da karizmatik adammış yav şu bizim eski başkan
Kim mesela?Transfer yapılamayacak Ama Hoca Neşteri vurur umarım kadro dışı kalan oyuncular olur.
Belhanda'ya göstermiş olduğu performanstan dolayı zaten tepkimi ortaya koydum ne kadar sevsem de.. ancak kimse gelmeyecekse bu adamin gitmesine kesinlikle gerek yokŞaka mı yapıyorsunuz troll musunuz ne ayaksiniz bugün zaten sinirli günümüz kaybolun gozukmeyin ortalıkta .geri zekali bir adamin peşinde gidiyorsunuz günaha sokmayın bizi de
O da bir şeyBi de daha yönetime giremiyorlar sanırım admirim
Bi de daha yönetime giremiyorlar sanırım admirim
Bence Futbol A.Ş'yi yabancı sermayeye satıp yeni bir vizyon ve yapılanma ile devam etmeliyiz. Hem başarı profesyoneller ile daha çabuk gelir. Hemde en azından böyle saçmalıkları izlemeyiz. Bizim de hakkımız koltuklara oturup rahat rahat maç izlemek. Lakin bu benim düşüncem sadece ütopik bir rüya olarak kalacaktır.O dönemki daha komik durum 7 milyon euro bonservis 3.5 maaşa alınan Elano'nun gönderilirken yapılan açıklamaydı. Ha bir de 100 bin karla gönderilen Keita var. Ha bir de sezon ortası Hamburg maçı öncesi gönderilen Meira ile, sonraki sezon yine Avrupa'ya forvetsiz girdiğimiz dönemi de unutmamak lazım. En azından onlar Avrupa'da eksik bırakıyordu bunlar ligde bile eksik bırakıyor.
"Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Elano Blumer'in avro 2.900.000 bedelle SANTOS FC'ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu taktirde elde edilen karın %50'si de şirketimize ödenecektir.
Oyuncu aşağıda belirtilen alacaklarından vazgeçmistir:
2010-2011 sezonuyla ilgili olarak tahakkuk etmiş: 1.558.364 Euro
12.000 ABD Doları
2010-11 sezonu sonuna kadar tahakkuk edecek: 1.200.000 Euro
İleriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam: 6.200.000 Euro
Menajer alacağı: 200.000 Euro
olmak üzere şirketimizin toplam taahhüdü 9.158.364 Euro ve 12.000 ABD Doları kadar azalmıştır.
bizi anca monchi toplar bu saatten sonraBunlardan herhangi birini bir daha yönetime alanın kafasına sıçayım.