Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal döneminde sınır vardı ve mecburen yerli yetersizleri kadroya kattık.Ayrıca o dönem kur düşüktü ve birim hesabı yapıldığında çok fazla gözükmüyordu.2 şampiyonluk ve 2 gruptan çıkma ve 1 çeyrek final.Bana göre Faruk Süren’den sonra en başarılı olduğumuz süreç özellikle avrupada.88 cl yarı finali gören takımı da sayabiliriz.Şimdi sınır yokken yapılan yerli yetersizleri nasıl açıklayacağız?
Ünal başkanı diğer çapsız yönetimler ile karşılaştırmak büyük haksızlık olur.Futbola hatta spora yabancı olduğu bir gerçek ama Galatasaray'in bütün branşlarda başarılı olduğu efsane dönemdir.Ucuncu yıl başarı gelmemesinin nedeni sezon ortasında Fatih Hoca'nın kurduğu takımı yüzüstü bırakıp Demirören federasyonuna gitmesidir.Sonrasi süreçte o Demirören'in yabancı sınırı gibi saçma uygulamaları, basketbol federasyonun haksız uygulamaları vs. adamı spordan soğuttu.Turk spor camiasına da alışık olmadığı için uğraşmak istemedi ve gitti... Diğer yönetimler ne Aysal'in vizyonuna ne de onun otoriter duruşunun yanına yaklasamadilar.O yüzden Ünal Aysal başkani çapsız, vizyonsuz,korkak,uydu yönetimler ile aynı kefeye koymak büyük hata olur.

Kayserispor, Manuel Fernandes ile anlaşmaya vardı. Sözleşme 1+1 yıllık olacak. Oyuncu 750.000 Euro kazanacak.

Valla keske bunu bari alsaydik

Bence Futbol A.Ş'yi yabancı sermayeye satıp yeni bir vizyon ve yapılanma ile devam etmeliyiz. Hem başarı profesyoneller ile daha çabuk gelir. Hemde en azından böyle saçmalıkları izlemeyiz. Bizim de hakkımız koltuklara oturup rahat rahat maç izlemek. Lakin bu benim düşüncem sadece ütopik bir rüya olarak kalacaktır.

O da riskli. Adam alır, şampiyonluğa da oynatmaz. Kulüp benim karışamazsınız der geçer.

bu transfer döneminin en büyük başarısı sabotajcıları göndermek olurdu. belhanda-feg.. belhanda fege atıyor adamın arkası boş kaleye doğru gideceğine geri atıyor. geri alıyor bir kez daha belhandaya atıyor. bu ikisi takımı sabote ediyor. feg iyi diye düşünüyordum o da profesyonel değilmiş. birbirlerini kollamaktan başka birşey yapmıyorlar.

giuliano-ts diyorlar

gelirse tek bu gelir diye düşünüyordum, artık hepsi istifa etse bile içim soğumaz. sezonu böylesine satan yönetim ilk defa görüyorum.

Screenshot_20201005-162555_Twitter.webp

Dursunun bize soktuklari kaziklarin yarisini cikardik. Babasinin soktuklarinkini cikartabiliyor muyuz

Belhanda'ya göstermiş olduğu performanstan dolayı zaten tepkimi ortaya koydum ne kadar sevsem de.. ancak kimse gelmeyecekse bu adamin gitmesine kesinlikle gerek yok
Bu adam gitmiyor Galatasaray i sülük gibi emiyor. Bonservis getirmiyor yani maaş versen zarar yollasan zarar tutsan tümden zarar.genc bir çocuk oynasın gelişsin daha iyi gelin su adamı burada ovmeyin . Galatasaraylı olmak karekter meselesi bir yerde bu adamın cagnenin babelin bizde olmaması lazım .

Santraforsuz sezon yaşamamış olsak bu kadar da olmaz diyeceğim ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt