Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca 5-6 hafta sonra etobo yu kadro dışı bırakır işler yoluna girer.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Bu kadar beceriksizi bir araya getirmek te büyük bir başarı ha,

Fazla yok aslında Kaan Kançal iyi adam, o yüzden onu pasifize ediyorlar. Muhteşem 3lü var ha bir de Dorukhan diye bir şişko var y.kürek lansmanlarda çıkıp 3 kurup verdiler diye şakşak yapan.

Tanımıyoruz bile çoğunu.

Bu adam gitmiyor Galatasaray i sülük gibi emiyor. Bonservis getirmiyor yani maaş versen zarar yollasan zarar tutsan tümden zarar.genc bir çocuk oynasın gelişsin daha iyi gelin su adamı burada ovmeyin . Galatasaraylı olmak karekter meselesi bir yerde bu adamın cagnenin babelin bizde olmaması lazım .
Yahu kimi oynatacaksın? Söyle allah rızası için söyle kimi oynatacaksın 8 numarada

O da riskli. Adam alır, şampiyonluğa da oynatmaz. Kulüp benim karışamazsınız der geçer.
Anlaşma yaparken maddeleri belirlemek gerekir. Gerçi hoş bizimkiler faks göndermeyi unutup Kevin diye bir Alman futbolcuyu 6 oynatamayıp sonra da ellerinden kaçırmıştı. Böyle amatörlükler aklıma gelince senin dediğin mantıklı geliyor.

Yalnız uğuru çok sevmem de bunlara karşı korumak lazım.Şimdi çocugun uzerine trollerini salarlar.

yok yaw Donk Terim oynar
20478.webp

etebo da sakat deniyo

bu sezon 4 takım düşüyo

kalede fatih
hayırlııs

Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, şu sıralarda durum değerlendirmesi yapıyor. (TRT Spor)

Yok mu vizyonlu bir ekip vizyonlu bir başkan

her gelen yönetim öyle vurgun yapiyorki kulübün kapısını sonsuza dek kapatıyorlar kendilerine , artık nasıl bı vurgun oluyorsa , bı Albayrak açık kapı bırakırdı oda birdaha adım atamaz artık kulüpten içeri

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt