Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, şu sıralarda durum değerlendirmesi yapıyor. (TRT Spor)
1601905081011.webp

Bugün başımızda ffp varsa dursun özbek yönetimi sayesinde nasıl kötü niyetli değildi rengim
Adam sacma sapan harcamalr yapti kabul ama takimi boyle pic gibi birakmadi. Olaya bak taylan etebo var merkezde baska adam yok. Ikisi de sakat kim oynayacak simdi?

Şimdi de OCAK'ta satabilmek için, Babel, Feghouli ve Belhanda'yı oynatacağız!?!?!?!?

Perotti , o kule bir de yunan

bu feghıuli denen karpuzu ortaya ceksek,8-10 oynadıgında etkili oluyodu,koşsun hırpalansın koca götlü.ancak o bölgede oynasın,oynayacaksa şayet

Feghouliyi yalan yok çok severdim. Ama şu an bırak 8-10 numarayı 12. Adam olarak fazladan oynatın deseler yine karşı çıkarım o derece nefret ettim

ödeyemeyen değil adamlar baktı bu oyuncu dandik , buna vereceğimiz parayla Bruma gibi adam akıllı oyuncu alırız dediler demekki, plan program, bizimkilerde hemen çullandılar bedava diye omara aldığının nerdeyse iki katını verdiler , adam maalesef bizim seviyemizde değil buda ayrı bı kazık oldu bize, plan program olmadımí normal böyle şeyler

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Omar takım kaptanıydı orda taraftarlar falan hiç istemedi gitmesini.Bizim seviyemizde olur olmaz bilmem.Brumayı alamamak tamamen beceriksizlik muhtemelen çok uyguna aldılar.

transfer de değil aq transferLER
cogu kıclarında patlar.tieserand,lemos,valencia,thiam falan avrupa capında gerçi : ) sinan gümüş olsun,tolga cigerci olsun üst düzeyler.mert hakan da sonradan oyuna girdiğinde muthş etki ediyo:) perotti sapasaglam geldi,her mac oynar

Feghouliyi yalan yok çok severdim. Ama şu an bırak 8-10 numarayı 12. Adam olarak fazladan oynatın deseler yine karşı çıkarım o derece nefret ettim
bilerek yapıyo bu manyak,bilerek oynamıyo.hoca uyarınca 2 kez kademeye girdi defansta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt