- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
dün yenilgiden haz aldım diyordu
şimdi yazsa 10 sayfa küfür yiyebilir atış serbest başlığı gibi
Valla arada gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cogu kıclarında patlar.tieserand,lemos,valencia,thiam falan avrupa capında gerçi : ) sinan gümüş olsun,tolga cigerci olsun üst düzeyler.merthakan dasonradan oyuna girdiğinde muthş etki ediyoperotti sapasaglam geldi,her mac oynar
Yani futbolu bilen biriyse demez herhalde az çok kulübün ismini duymuştur.O da riskli. Adam alır, şampiyonluğa da oynatmaz. Kulüp benim karışamazsınız der geçer.
Yahu neden oynatıyor neden suç fegh ve belhanda da falan değilllllbilerek yapıyo bu manyak,bilerek oynamıyo.hoca uyarınca 2 kez kademeye girdi defansta
Acil gelmeli biraz biz iyiyiz telkinşne ihtiyacım var o diyince inanıyorumInternetten dumbell setleri arastirirken nutella kaşıklıyodur şuan.
beceriyle ne ilintisi var adamlar işlerini yapmiyolarki , mesela pandemi de epey bı ara verildi daha o zamandan başlaması gerekirdi çalışmalara yönetimin yeni sezon planlamaları transferin son haftasında yapılmaz sezon bitmeden başlanır, çalışan yok çabalayan yok herkes yatıyor ne ala mualla, babalarının çiftliğiOmar takım kaptanıydı orda taraftarlar falan hiç istemedi gitmesini.Bizim seviyemizde olur olmaz bilmem.Brumayı alamamak tamamen beceriksizlik muhtemelen çok uyguna aldılar.
Adam sacma sapan harcamalr yapti kabul ama takimi boyle pic gibi birakmadi. Olaya bak taylan etebo var merkezde baska adam yok. Ikisi de sakat kim oynayacak simdi?
Ünal başkanı diğer çapsız yönetimler ile karşılaştırmak büyük haksızlık olur.Futbola hatta spora yabancı olduğu bir gerçek ama Galatasaray'in bütün branşlarda başarılı olduğu efsane dönemdir.Ucuncu yıl başarı gelmemesinin nedeni sezon ortasında Fatih Hoca'nın kurduğu takımı yüzüstü bırakıp Demirören federasyonuna gitmesidir.Sonrasi süreçte o Demirören'in yabancı sınırı gibi saçma uygulamaları, basketbol federasyonun haksız uygulamaları vs. adamı spordan soğuttu.Turk spor camiasına da alışık olmadığı için uğraşmak istemedi ve gitti... Diğer yönetimler ne Aysal'in vizyonuna ne de onun otoriter duruşunun yanına yaklasamadilar.O yüzden Ünal Aysal başkani çapsız, vizyonsuz,korkak,uydu yönetimler ile aynı kefeye koymak büyük hata olur.
bu denyolar yönetimdeyken bi kuruş yardım etmem.Ekli dosyayı görüntüle 97516
Uygulamanıza sıkayımmm
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok riskli ,bide oyuncuları mutlu etmek lazımmış.bugun forumda bi fenerli benden alıntı yapıp öyle dedi.ilk 7 hafta skor almak için oynacaklarmıs falan,takım 10 hafta sonra otururmuş : ) biz tudorla lige basladıgımızda 8 yeni oyuncu 11deydi,ilk 8 hafta ligi parçaladık,sonra olanlar malum,fatih hoca geldi ve ilk 11deki 8 yeni oyuncuyla sampiyon olduk.donku da say 9 bile diyebiliriz.ndiaye gitti üstüne...Çoğu patlar da adamlar deli skmis gibi transfer yapıyor o tutmazsa öbürü tutar mantığı .