Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5f7b203066a97cacfabb2426.jpg

Çok seviyelisin üstad nasıl sovmeden bitirebildin şu cumleleri

İnsanlara örnek olmaya çalışıyoruz, kendimizi frenlemeye çalışıyoruz. Yaptıklarını şu külübe ali koç yapmaz, o kadar nefretlik bir duruma getirdiler ki dursun özbek'ten beter yaka paça kovulacaklar kulüpten.

lan ben karamsar olsam tekmeyi yerim forumdan,cok beterim o konuda.dibi boylarsınız yazdıklarımla.intihara sebebiyet veririm.umutlu olmak zorundayım.fatih hoca varken umutsuzluk ne haddimize

Ünal Aysal döneminde sınır vardı ve mecburen yerli yetersizleri kadroya kattık.Ayrıca o dönem kur düşüktü ve birim hesabı yapıldığında çok fazla gözükmüyordu.2 şampiyonluk ve 2 gruptan çıkma ve 1 çeyrek final.Bana göre Faruk Süren’den sonra en başarılı olduğumuz süreç özellikle avrupada.88 cl yarı finali gören takımı da sayabiliriz.Şimdi sınır yokken yapılan yerli yetersizleri nasıl açıklayacağız?

Vallah kusura bakmasinlar ama FT gitti onu unuttular.
Suc kaldi Ünal Aysala ama FT‘in sucu bi o kadar..
Bence Ünal Aysal basarili oldu ve iyi bir Baskandi ama iste onun basarisi FT rahatsiz etti, baska aciklamasi yok .

lan ben karamsar olsam tekmeyi yerim forumdan,cok beterim o konuda.dibi boylarsınız yazdıklarımla.intihara sebebiyet veririm.umutlu olmak zorundayım.fatih hoca varken umutsuzluk ne haddimize
Adamsın. Yalnız hocanın herşeyden önce yapması gereken şey apoyu dövmek. Takım da bi kendşne gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt