Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerin son gün aldığı 3 adami biz alsak buralar bayram yerine dönerdi ne günlere kaldık Allahim

fenerin 3 tane 11i oldu lan bunlr hangi birini oynatacak. Yedek kalan erolun arkasından küfrü basar :))
Bunlar bu yüzden kaybedecek zaten. İdeal 11'leri olmayacak hiç bir zaman. Karbonat kimi oynatsa lan bu oynatılır mı şunu niye oynatmadın diyecekler. 1-2 kötü sonucun ardından izle :)

hocayı kötülemek istemiyorum ama çıkıp söylemesi gerekiyor takımda çok eksik var diye ua zaten sucak ekmeğinde

Bunlar bu yüzden kaybedecek zaten. İdeal 11'leri olmayacak hiç bir zaman. Karbonat kimi oynatsa lan bu oynatılır mı şunu niye oynatmadın diyecekler. 1-2 kötü sonucun ardından izle :)
Tek temennimiz o. Aptalca iş yaptılar aslında. 18 transfer yerine çok kaliteli 6-7 transfer yapsalardı daha çok korkardım. Aldıkları adamların kaliteleri tartışılacak cinsten

Hepimiz yönetimi desteklerken onları yerin dibine sokan Fatih Altaylı’nın açıklamaları iyi okuyun.
Fatih Terim öyle bir konuşuyor ki; Zannedersen 4 şampiyonluk sonrasında Galatasaray’dan yollandı. Böyle bir şey yok. O dört şampiyonluktan sonra önüne 3 yıllık mukavele konuldu. Fatih Terim o sözleşmeyi imzalamadı. O günkü yönetimin en önemli 4-5 ismi, Terim’e gittiler ve sözleşme imzalaması için yalvardılar. Çünkü o sırada Fiorentina ile anlaşmıştı ve oraya gitmek üzere yola çıkmak üzereydi, imzalamadı
Terim’e yapılmış bir ayıp yok. 4 yıllık şampiyonluğun üstüne 3 yıllık daha sözleşme önüne konulmuştu. Bilemiyoruz belki de Arsene Wenger gibi 20 yıl takımın başında olacaktı. Sonra Fiorentina’dan AC Milan’a gitti. Sonra Canaydın döneminde yine geldi. Gitmek istemesinde içeride aktörler de vardı. Kulüpte onu istemeyenler de vardı. Fatih Terim o dönemde Galatasaray’dan yollanmadı, kendisi ayrıldı.
İstikrar bozma meselesi varsa; o istikrarı Galatasaray yönetimi değildi, Terim’in bizzat kendisiydi. Mehmet Cansun, Divan’ın altında oturup ‘Hocam şu imzayı at lütfen’ dediğini biliyorum.

Aygün Özipek: "Serdar Aziz - Dorukhan takası olursa son dakikalarda şaşırmamak lazım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt