Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yapmaya, hayal kurmaya son verin.

Fb şampiyon. Psikolojik olarak çökerttiler herkesi, o kadro az buçuk top oynasa zaten şampiyon olur.

Biz yeri gelecek sahaya çıkaracak oyuncu bile bulamayacağız.

Anlamıyor bizim bazı arkadaşlar.Hala rakibe " bk atacam " diye inkar ediyorlar.Adamlar gayet iyi 2 11 kurdular ve evet bu ligde kadrosu iyi olan genelde şampiyon oluyor.

Ya ustat hocanın ne demesini bekliyorsunuz ? yerin dibine mi soksun ? adam çaresiz işte elinden gelmiyor.

Soksun yav belhandaya fege diagne babel falcaoya sovse ne olacak sovmese ne oLacak. Ilk 11 icin 8 adam bile yok dogru duzgun yav. Yangini daha once yapmaliydi aslinda gec kaldi

Şimdi burda fenerbahçe'yi övmek istemiyorum ama bu sene o kadar adam aldılar ki 2-3 11 çıkar.

6-7 senedir şampiyonluk göremediler, bizim gomisli belhandalı maiconlu feghoulili sezonda yaptığımız gibi gözü karartıp transfer yaptılar. Umarım bu transferler bizde olduğu gibi tutmaz, tutarsa bu sene şampiyon olurlar net olan bişey var.

Bunlara bu aklı emre veriyor, akıllı hamleler yaptılar geçen senelere göre.
katılmıyorum,gecen senelerde de iyi oyuncu aldılar.gustavo,kruse gibi.rodrigues bile fena degildi gecen yaz için.slimani,ayew de kagıt üstünde iyiydi ama tutmadı,sonra kulübüne dönüp katkı verdi galiba ayew.slimani keza fena degildi monacoda belli bi dönem.mosesi aldılar,olmadı gitti interde oynuyo adam.
bu sene 16 -17 adammı aldılar?tieserand,lemos,valencia,thiam,sangare,sinan gümüş sırf laf olsun diye alınmıs gibi..daha da sayarım.genis bi kadro ama hiç plansız alınan,ya tutarsa mantıgı oyuncular var

Gerçi hocanın kendisi diyor bu kadro bu lige yeter diye. Boşuna bekledik
Yetirsin bakalım lige. Hoca ilk önce oyuncularına söz geçirsin, korkmadan kadro yapsın. Çıksın transferde ne yaşandıysa çatır çatır anlatsın. Galatasaray’ın menfaatleri falan demesin çünkü şu durum bizim menfaatimize değil. Herkesten, her şeyden korkan bir adam oldu çıktı.
Göreceğiz bakalım. İlk devre sonunda 10 puan fark yemezse başarılı sayarım.

Bu transfer dönemi takip bile etmedim çünkü bunların beceriksiz olacaklarını geçmiş 4 tane transfer dönemi göstermişti Ocak dönemine şimdiden planlamaya başlayacak bir yönetim lazım o yüzden diyeceğim tek bir şey var... YÖNETİM İSTİFA !.

Bu sene ilk 10 a girersek bu bir başarıdır.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

katılmıyorum,gecen senelerde de iyi oyuncu aldılar.gustavo,kruse gibi.rodrigues bile fena degildi gecen yaz için.slimani,ayew de kagıt üstünde iyiydi ama tutmadı,sonra kulübüne dönüp katkı verdi galiba ayew.slimani keza fena degildi monacoda belli bi dönem.mosesi aldılar,olmadı gitti interde oynuyo adam.
bu sene 16 -17 adammı aldılar?tieserand,lemos,valencia,thiam,sangare,sinan gümüş sırf laf olsun diye alınmıs gibi..daha da sayarım.genis bi kadro ama hiç plansız alınan,ya tutarsa mantıgı oyuncular var

Tamam zaten tutarsa dedim, eksiklerini görüp transfer yaptılar sonuçta. Tutar tutmaz bakacağız o duruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt