Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon da gitti. 2 sezon üst üste şampiyon olduktan sonra 2 sezon üst üste 6. olacağız. Hatta 6. olabilirsek büyük başarı o da diğer takımların leş olmasına veriyorum demek ki bizim takım leş ötesi. Umutlarımız kaldı başka bahara. Baştan söyleseydiniz lig tv'yi uzatmazdık boşuna para vereceğiz iddiamız olmayan sezona Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını izleriz artık. Şampiyonluk sorun değil canları sağolsun gerekirse 3 sezon üst üste şampiyonluk görmeyiz ama bizim tepkimiz satış yapamayan, elindeki oyuncuları gönderemeyen, transfer yapmayan yönetim bozuntusuna. İlk 11 kurmakta zorlanan Fatih Terim'e verdikleri kadroya bakın. Resmen hocayı istifaya zorluyorlar. Fenerbahçe'nin yaptığı 17 transferden utanın biraz Feghouli, Belhanda, Babel, Diagne ve Falcao Fenerbahçe'nin elinde olacaktı abartmıyorum bu 5 oyuncudan 50 milyon euro bonservis geliri elde ederlerdi. Bizim çapsız Apo nerede satacak bu adamları üstüne para verse satamaz.

vitor hugo iyi transfer yalnız trabzon için.bjk ve fener de bile öyle stoper yok.trabzon ve basaksehir toparlanacak bence

Çok değil 10 - 12 yıl önce 'Şampiyonu biz belirleyeceğiz' diyen çapsız bir denyo başkandı bu kulüpte, şu an başımızdakiler daha çapsızlar..

Eğer biraz ar damarınız var ise daha bu rezilliğin üzerine çıkıp da konuşmazsınız.

Galatasaray'da transfer bitmezmiş. Ne yazık ki Galatasaray'da bitmeyen sizin gibi çapsız, beceriksiz yöneticiler.. Bi bitmediniz.....

Ejkh8PmXsAwwRio

Transfer pîri üstadın alkollüyken var ettiği takımı ayık kafa ille hiç ettiler.

Beklentileri dusurursek en azından uzulmeyiz.İlk 5 gelirse okeyim ben.

Yönetim istifa etmedilir fakat Galatasaray taraftarınında bu süreçten ders alması gerekiyor. Falcao gibi oyuncuların alınması için edilen ısrardan artık vazgeçilmesi gerekiyor.

Manchester United ile 2 yıllığına anlaşan Edinson Cavani, senelik 11 milyon euro kazanacak.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

----------Altay------------

Gökhan-----Tserriand----Lemos----Caner

Ferdi----Gustavo-----Sosa------Perotti

-----------Pelkas----------

----------Samatta------------

------------Harun------------

Nazım-----Zanka-------Serdar-----Novak

Valencia----Tolga------Ozan-------Thiam

--------------Mert Hakan----------

-------------Cisse---------------

Deniz , Sadık , Sinan , Kemal Adami bunlarda yedeğin yedeği gibi

Kadroları cidden geniş oldu ama çok kaliteli adamları yok bence

2 transferle herşey çok değişik olabilirdi.

Bu sene şampiyonluk çok önemliydi.

Gerizekalı herifler.

basaksehir 2015 model takılıp fenere,bjkye koysun o da yeterli.

Alıştınız son gün çöp transfer etmeye.
Sanki bütün sezon ceza sakatlık olmayacak gibi kadro kuruyorlar.

Bir kaç gün önce hoca tahtaya yönetimi yazar dedim.
Artık tahtaya bile yazamaz anca bilete yazar.
Bu yönetim yolcu ne derseniz diyin.

Gscimbom mobil

Liverpool, 3 oyuncusuna gün içerisinde kulüp arıyor.

Pırıltılar

Marko Grujic

Pırıltılar

Harry Wilson

Pırıltılar

Xherdan Shaqiri

kadıköydeki fb maçında taylan ve etebo sakat olursa ben o zaman göreceğim işte :D

Bu takim ne yazik ki bu yogun mac temposunda ilk 5'e zor girer bu futbol ile. Hatta eger 2-3 maglubiyet pes pese gelirse bizimkiler moralmen ligten erken kopar ve ilk 10 falan hedefimiz olur ne yazik ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt